Βαριά τραυματισμένο 7χρονο παιδί - Βρέφος έλαβε μεγάλη ποσότητα παρακεταμόλης

asthenoforo

Το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ ΗΜΑΘΙΑΣ δέχτηκε κλήση από το Γ.Ν.ΒΕΡΟΙΑΣ για την διακομιδή 7χρονου παιδιού (κορίτσι) με βαρύτατες κρανιο εγκεφαλικές κακώσεις. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ημαθία, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά όταν καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα. Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, συνοδεία αναισθησιολογου και χειρουργού στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το ΕΚΑΒ ΗΜΑΘΙΑΣ θέλει να ευχαριστήσει την τροχαία Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τους άνδρες της ομάδας Δίας για την άμεση ανταπόκριση τους στο πλήρωμα της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ για την γρηγορότερη διακομιδή του περιστατικού.

Αργότερα σήμερα στις 20:00 το συντονιστικό κέντρο του εκαβ ημαθίας δέχτηκε κλήση από το νοσοκομείο Βέροιας για την διακομιδή παιδιού 20μηνων με πιθανή λείψει μεγάλης ποσότητας παρακεταμολης. Το ΕΚΑΒ ΗΜΑΘΙΑΣ ανταποκρίθηκε άμεσα με κινητή μονάδα και συνοδεία παιδιάτρου του Γ.Ν ΒΈΡΟΙΑΣ, το περιστατικό διακομίστηκε στο νοσοκομειο Γεννηματά Θεσσαλονίκης.