Logo

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Κέντρα Υγείας Αλεξάνδρειας, Νάουσας

Τη Δευτέρα 4/6/2018 οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο για θέματα Υγείας κ. Πέτρο Τσαπαρόπουλο επισκέφθηκαν το Κ.Υ Αλεξάνδρειας.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο με την Δ/ντρια κα Αμπεριάδου Παρασκευή όσο και με εργαζόμενους του Κ.Υ (ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό) θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Κ.Υ.

Ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις ενέργειες που γίνονται ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες και δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.

karasarl ika na

Καρασαρλίδου: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας (πρώην ΠΕΔΥ) Νάουσας

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Νάουσας συνοδευόμενη από τον κ. Διδασκάλου Δήμο της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Νάουσας. Συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπεύθυνο της Μονάδας κ. Παπαγεωργίου Συμεών καθώς και με εργαζόμενους του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Ενημερώθηκε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της μονάδας και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικούς πόρους και αναλώσιμο. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την δέσμευση όλων για απρόσκοπτη συνεργασία ώστε να λυθούν προβλήματα που υπάρχουν στην Μονάδα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb