Θέματα του Νοσοκομείου Νάουσας συζήτησαν Καλαϊτζίδης - Μπίνος

binos

Ενημερωτική συνάντηση για θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο της Νάουσας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στο γραφείο του αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Τάσου Μπίνου, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη.

Ο κ.αντιπεριφερειάρχης το προσεχές χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές επισκέψεις στο Νοσοκομείο Βέροιας και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Συζητηθήκαν θέματα που αφορούν τις θετικές εξελίξεις στην προμήθεια νέου, σύγχρονου, αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Νάουσας και την πλήρωση μιας μόνιμης οργανικής θέσης ιατρού, αλλά και την στελέχωση, στον επόμενο κύκλο προσλήψεων ,με τις θέσεις των απαραίτητων επικουρικών ιατρών, για την ομαλή λειτουργία των κλινικών του Νοσοκομείου.

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι, παρά τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στις υποδομές και την υποστελέχωση του σε ιατρικό, νοσηλευτικό και υπαλληλικό προσωπικό, όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, από τον διοικητή, μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να παρέχονται πλήρεις υπηρεσίες δευτεροβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στους συμπολίτες μας. Είναι χρέος της κυβέρνησης να καλύψει τις ανάγκες των απαραίτητων κλινικών του ιστορικού Νοσοκομείου της Νάουσας, το οποίο εξυπηρετεί πολίτες ενός δύσκολου οδικά προσβάσιμου ορεινού όγκου» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ.αντιπεριφερειάρχης.