Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κήρυξε την έναρξη της νοσηλευτικής ημερίδας

grigorakos vorgiazidis

Την έναρξη των εργασιών της επιστημονικής νοσηλευτικής διημέρίδας κήρυξε στην Βέροια ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος. "Χωρίς τους νοσηλευτές, εμείς οι γιατροί είναι σαν να είμαστε με ένα πόδι ή ένα χέρι" σχολίασε ο κ. Γρηγοράκος στον χαιρετισμό του και πρόσθεσε: "Οι υπηρεσίες υγείας στο νομό είναι σε καλό επίπεδο. Δεν διεκδικώ να λύσω όλα τα προβλήματα από την μια ημέρα στην άλλη. Τα δυο νοσοκομεία του νομού περνάνε δύσκολα. Λεφτά δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως καλές προθέσεις. Με καλές προθέσεις ήρθα στην Βέροια. Ότι μου ζήτησαν στο νοσοκομείο θα το κάνω και οι κινήσεις μας θα είναι γρήγορες".

nosileytiki imerida

Ο κ. Γρηγοράκος σημείωσε ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά το σύστημα είναι νοικοκυρεμένο. "Σύντομα βγαίνουμε από το μνημόνιο και θα μπορούμε να κάνουμε προσλήψεις.

Στην έναρξη των εργασιών παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης. Αμφότεροι τόνισαν την αναγκαιότητα να ενισχυθεί το Νοσοκομείο Βέροιας. Ο κ. Καλαϊτζίδης πρόσθεσε ότι πρέπει να ενισχυθούν και οι κλινικές του νοσοκομείου Νάουσας. 

nosileytiki imerida1

Ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημοσθένης Ανδρεόπουλος υπογράμμισε ότι γίνεται προσπάθεια μέσα στο πλαίσιο της πραγματικότητας να δημιουργηθούν υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη η Διευθύνουσα του Νοσοκομείου Μαρία Παπαϊωάννου, η διοικητής Αναστασία Μπούρτσου και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη.

nosileytiki imerida papaioano