Με κάλαντα και φαγοπότι γιόρτασε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας την έλευση των Χριστουγέννων (φωτογραφίες, βίντεο)

Την καθιερωμένη του Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας – Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» το μεσημέρι της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου.

Ο χώρος του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από μέλη αλλά και φίλους του συλλόγου που παρευρέθηκαν σε αυτή την γιορτινή και ζεστή συνάντηση.

Όλοι μαζί απόλαυσαν τα νόστιμα αλμυρά και γλυκά εδέσματα που ετοίμασαν τα μέλη του συλλόγου, ήπιαν κρασί κι αντάλλαξαν ευχές αγάπης.

Ο Δ. Τελλίδης εκπροσωπόντας την Χορωδία των Μικρασιατών Ημαθίας απηύθυνε χαιρετισμό και Χριστουγεννιάτικες ευχές στην Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μ. Ψωμιάδου, στα μέλη και τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια μέλη της Χορωδίας έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα από τις περιοχές της Μικράς Ασίας, του Πόντου, της Θράκης, αλλά και βλάχικα. 

Παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Θ. Κορωνάς, ο Πρόεδρος ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Σ. Διαμάντης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας Κ. Καλαϊτζίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας Ν. Καρατζιούλα, η Πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας Δόξα Μούρτζιου - Χ''Ευστρατιάδου με τον σύζυγό της μέλος του ΔΣ Γ. Μούρτζο, η Δημοτική Σύμβουλος Μ. Παπαϊωάννου, η πρόεδρος του Συλλόγου ΜαΜΑ Ε. Στεφανάκη, η λογοθεραπεύτρια Π. Χατζόγλου κ.α.