Orthoway – 55 Χρόνια Καινοτομίας Σε Ορθοπεδικά Είδη & Τεχνητά Μέλη

Ολοκληρωμένες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων, με εμπειρία, κατάρτιση και ανθρωπιά.

Η Orthoway – Ορθοπεδικά Είδη I. Τζαγκαράκης αποτελεί μια καινοτόμα εταιρεία, που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ορθοπεδικά είδη και τεχνητά μέλη, εδώ και 55 χρόνια. Χάρη στις υπερσύγχρονες κατασκευές της, τις τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιεί και το εξειδικευμένο της προσωπικό, βρίσκεται δίπλα σε κάθε ανάγκη.

Πως κατασκευάζονται τα τεχνητά μέλη;

Η επιστήμη πίσω από τα τεχνητά μέλη περιλαμβάνει τον προσεκτικό σχεδιασμό, την άριστη κατασκευή και την ακριβή εφαρμογή τεχνητών μελών, σε ασθενείς που έχουν υποστεί ακρωτηριασμό στα άνω και κάτω άκρα.

Τα τεχνητά μέλη, όπως ένα τεχνητό χέρι ή ένα τεχνητό πόδι, κατασκευάζονται από έμπειρους προθετικούς, αφού προηγηθεί η λήψη ενός γύψινου προπλάσματος από το ακρωτηριασμένο άκρο του ασθενή.

Ποιος είναι ο σκοπός των τεχνητών μελών;

Ο στόχος που έχει ένα πρόσθετο χέρι ή ένα πρόσθετο πόδι είναι να αποκαταστήσει τόσο τη λειτουργικότητα, όσο και την εμφάνιση που είχε το συγκεκριμένο μέλος, πριν τον ακρωτηριασμό του. Είναι γεγονός πως η αναπαραγωγή της λειτουργίας που έχει ένα χέρι ή ένα πόδι, αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία.

Όμως, χάρη στις τεχνολογίες αιχμής, καθώς και την εμπειρία και την κατάρτιση του εξειδικευμένου προσωπικού, η Orthoway είναι σε θέση να προσφέρει τεχνητά μέλη, που σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, καταφέρνουν να μιμηθούν τη λειτουργικότητα που έχουν τα ανθρώπινα μέλη και οι αρθρώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές που έχουν τα πρόσθετα μέλη και τα ορθοπεδικά είδη, επισκεφθείτε τώρα την ιστοσελίδα της Orthoway ή ένα από τα 3 καταστήματά της σε Αθήνα, Πάτρα και Κρήτη