Επιλέξτε όψεις πορσελάνης για τέλειο χαμόγελο...!

dontia24

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ιδιαίτερα άβολα όταν χαμογελούν, λόγω του άσχημου σχήματος ή χρώματος των δοντιών τους. Αν θέλετε να διορθώσετε αισθητικά το χαμόγελό σας, για μόνιμο αποτέλεσμα σας προτείνουμε όψεις πορσελάνης.

Τί είναι οι όψεις πορσελάνης;

Όπως δηλώνει και το όνομά τους, είναι λεπτές φλούδες από πορσελάνη οι οποίες τοποθετούνται στην μπροστινή επιφάνεια του δοντιού, διορθώνοντας τις ατέλειες που μας ενοχλούν. Είναι γεγονός πως οι όψεις πορσελάνης κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής, ενώ είναι εξαιρετικά αποδεκτές και δημοφιλής εξαιτίας του μόνιμου αποτελέσματός τους.

Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό και σε αρμονία με τα ειδικά χαρακτηριστικά του προσώπου του κάθε ασθενή και προσφέρουν ένα λευκό και ίσιο «Χολιγουντιανό» χαμόγελο, το οποίο εντυπωσιάζει. Για αυτό άλλωστε τις επιλέγουν προσωπικότητες του modeling και της τηλεόρασης.

dontia25

Ποια είναι η διαδικασία;

Στο πρώτο ραντεβού με τον οδοντίατρό σας θα καταγραφούν οι επιθυμίες σας, δηλαδή πως περιμένετε να είναι το αισθητικό αποτέλεσμα μετά από την εφαρμογή των όψεων και φυσικά τα ειδικά χαρακτηριστικά των δοντιών σας και του προσώπου σας, ώστε να έρχονται σε πλήρη αρμονία με τις όψεις που θα τοποθετηθούν και το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό.

Στο επόμενο ραντεβού θα γίνει η «προετοιμασία» των δοντιών για την εφαρμογή των όψεων. Με τον όρο προετοιμασία εννοούμε το τρόχισμα της αδαμαντίνης των δοντιών (περίπου τα 5 χιλιοστά), ενώ στη συνέχεια θα γίνει λήψη του αποτυπώματος των δοντιών σας για να σταλούν στον εξειδικευμένο οδοντοτεχνίτη.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορούν να εφαρμοσθούν;

  • Σε δόντια με δυσχρωμίες
  • Σε ραγισμένα ή σπασμένα δόντια
  • Όταν τα δόντια δεν έχουν σωστό σχήμα
  • Όταν τα δόντια είναι στραβά
  • Όταν υπάρχουν μεγάλα κενά ενδιάμεσα

Διάρκεια ζωής
Ένας λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι επιλέγουν τις όψεις πορσελάνης παρά το ακριβό τους κόστος, είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Συγκεκριμένα, η διάρκεια ζωής τους εκτιμάται γύρω στα 15-20 χρόνια, ενώ με την κατάλληλη φροντίδα (π.χ. αποφυγή σκληρών τροφών) μπορεί να επιμηκυνθεί ακόμα περισσότερο.

Η λύση είναι εξαιρετικά απλή αρκεί να συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας. Μην κρύβετε το χαμόγελό σας, κερδίστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και χαμογελάστε ελεύθερα. Μάθετε ακόμη περισσότερα για το lifting/bonding δοντιών!