Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Βέροιας

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες μεταφοράς κλιματιστικών μονάδων έμπροσθεν του κτιρίου στην οδό Μητροπόλεως 29 στη Βέροια, την Τετάρτη 26-10-2016 από
ώρα 14:30 έως και 20:30, η Αστυνομία αποφάσισε:

Την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Ζωγιοπούλου, στον κλάδο κυκλοφορίας προς Πλατεία Ωρολογίου, με την χρήση προβλεπόμενης σήμανσης και με παράλληλη παρουσία σημαιοφόρων καθώς επίσης την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης οχημάτων όπου αυτή επιτρέπεται στην οδό Μητροπολέως από τη συμβολή της με την οδό Ζωγιοπούλου έως τη συμβολή της
με την οδό Λουτρού. Επιπρόσθετα θα τοποθετηθεί σήμανση απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Βενιζέλου καθώς και στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Μ. Μπότσαρη με παράλληλη παρουσία σημαιοφόρων και στα δύο ανωτέρω σημεία.

Επιπρόσθετα στο σημείο που θα τοποθετηθεί το γερανοφόρο όχημα θα υπάρχουν εκατέρωθεν αυτού σημαιοφόροι με ταυτόχρονη τοποθέτηση σήμανσης πινακίδων στένωσης του οδοστρώματος στον κλάδο κυκλοφορίας από Πλατεία Ωρολογίου προς Βενιζέλου και οριοθέτηση όλου του μηχανήματος περιμετρικά με κώνους.

Επιπρόσθετα θα τοποθετούν πινακίδες στένωσης του οδοστρώματος στον κλάδο κυκλοφορίας από Βενιζέλου προς Πλατεία Ωρολογίου προς ενημέρωση τυχόν οχημάτων εκτάκτου ανάγκης που θα διέλθουν από το σημείο.