Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αλεξάνδρεια για την παρέλαση

Για την διεξαγωγή της παρέλασης την 28/10/2016 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η Αστυνομία αποφάσισε:

Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 09:00΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων κατά τις ώρες από 10:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως την συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων από ώρα 11:30΄ έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του επικεφαλής των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης- Βέροιας).

Οι ρυθμιστικές πινακίδες θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Αλεξάνδρειας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς. Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.