Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στη Νάουσα για τον Δρόμο Θυσίας και την λιτανεία

Με στόχο την ομαλή - εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων το Σάββατο 22-04-2017 στην πόλη της Νάουσας κατά την διεξαγωγή του 15ου Δρόμου Θυσίας και κατά την διάρκεια λιτανείας Ιεράς Εικόνας Νεομαρτύρων, η Αστυνομία αποφάσισε:

Από ώρα 15:00΄ έως ώρα 18:00΄ της 22-04-2017 την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στη λωρίδα κίνησης των οδών από όπου θα διέρχονται οι δρομείς και μόνο κατά το χρονικό διάστημα διέλευσής τους, ήτοι :

ι) για την διαδρομή των 5.000μ και 10.000μ από την οδό Μ. Αλεξάνδρου (χώρος εκκίνησης), Πεχλιβάνου, Φιλ. Κοκκίνου, Σπ. Λαναρά, Σεφέρη, Στουμπάνων, Ηρωίδων, Αγ. Νικολάου, Αγ. Δημητρίου, Δημ. Χρυσοχόου, Στ. Μπάλια, Π. Μελά, Ρ. Φεραίου, Γ. Κων/νίδη, Πλ. Καρατάσου, Στουγιαννάκη, Ζαφειράκη, Δημαρχίας, Καρανάτσιου, Δεληδήμου, Ανταρτών, Αλωνιών, Λ. Ανοίξεως, Στ. Χωνού, Χρ. Πετρίδη, Μ. Αλεξάνδρου (χώρος τερματισμού).

ιι) για την διαδρομή των 1000 μέτρων από την οδό Μ. Αλεξάνδρου (χώρος εκκίνησης), Βασ. Φιλλίππου, Πλ. Καρατάσου, Βενιζέλου, Μ. Αλεξάνδρου (χώρος τερματισμού).

Από ώρα 16:00 έως ώρα 21:00 της 22-04-2017 την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης
παντός είδους οχημάτων κατά την διάρκεια λιτανείας Ιεράς Εικόνας, στις οδούς Κατσουλάκη, από τη συμβολή της με την οδό Λάππα έως τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη, στην οδό Ζαφειράκη, από τη συμβολή της με την οδό Κατσουλάκη έως τη συμβολή της με την οδό Χρ. Πετρίδη, στην οδό Χρ. Πετρίδη και στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Χρ. Πετρίδη έως τη συμβολή της με την οδό Φιλίππου.

Επίσης, την απαγόρευση της κυκλοφορίας στις ανωτέρω οδούς κατά τις ώρες 19.00΄ έως 21.00΄ και μόνο κατά τον απολύτως αναγκαίο χρόνο διέλευσης της λιτανείας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας.