Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή στην Αλεξάνδρεια για την Γιορτή Πίτας

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια πολιτιστικής εκδήλωσης ¨ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΤΑΣ¨ στην πόλη της Αλεξάνδρειας Ημαθίας την Κυριακή 08-10-2017, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων την 08- 10-2017 κατά τις ώρες 09.00΄-23.00΄ στις κάτωθι οδούς πόλης Αλεξάνδρειας:

 στην οδό Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Κομνηνών έως τη συμβολή της με την οδό Ταγμ. Γεωργούλη, με παράλληλη εκτροπή της κυκλοφορίας επί της οδού Κομνηνών (ανατολικά) και Ταγμ. Γεωργούλη (ανατολικά) αντίστοιχα.

 στην οδό Αριστοτέλους, από τη συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου, με παράλληλη εκτροπή της κυκλοφορίας επί της οδού Νικ. Πλαστήρα (νότια).

 στην οδό Π. Μελά, από τη συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου, με παράλληλη εκτροπή της κυκλοφορίας επί της οδού Νικ. Πλαστήρα (νότια).

 στην οδό Ναούσης, από τη συμβολή της με την οδό Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου, με παράλληλη εκτροπή της κυκλοφορίας στην οδό Βιζηυνού (βόρεια).

 στην οδό Εθν. Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την οδό Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου, με παράλληλη εκτροπή της κυκλοφορίας στην οδό Βιζηυνού (βόρεια)

 στην οδό Γρ. Λαμπράκη, από τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους έως τη συμβολή της με την οδό Ταγμ. Γεωργούλη, με παράλληλη εκτροπή της κυκλοφορίας στην οδό Ταγμ. Γεωργούλη (ανατολικά).