Κυκλοφοριακά μέτρα σε Βεργίνα, Μελίκη, Κορυφή, Πλατύ για το «2ο Τρόπαιο Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940»

astynomia2

Επετειακή πορεία με την επωνυμία «2ο Τρόπαιο Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Οκτωβρίου. Η αφετηρία θα είναι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βεργίνας και η κατάληξη στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης μέσω του Δ.Δ. Μελίκης, Δ.Δ. Αγίας Τριάδας, περιοχή Αμπέλια, περιοχή Παλιούρια, περιοχή Δασότοπος, Δ.Δ. Νησελίου, Δ.Δ. Νησελουδίου, Δ.Δ. Κορυφής και Δ.Δ. Πλατέος.

Για τον λόγο αυτό η Αστυνομική Διεύθυνση θα απαγορέψει την κυκλοφορία, τη στάση και στάθμευση παντός είδους οχημάτων την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα που διαρκεί η διέλευση της πορείας, μεταξύ της 08.00΄ έως 12.00΄ ώρας, ως ακολούθως:

  • Εντός Δ.Δ. Βεργίνας, από το χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βεργίνας έως τη διασταύρωση με την Επαρχιακή Οδό Βέροιας – Κυψέλης.
  • Επί της Επαρχιακής Οδού Βέροιας – Κυψέλης, από τη διασταύρωση Βεργίνας έως τη συμβολή της με ανώνυμη Δημοτική οδό προ του Δ.Δ. Αγίας Τριάδος.
  • Επί της ανωτέρω ανώνυμης Δημοτικής οδού από Αγία Τριάδα – περιοχή Αμπέλια έως διασταύρωση με Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Αλεξάνδρειας – περιοχή Δασότοπος.
  • Επί της Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Αλεξάνδρειας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεξάνδρεια, από την Κυψέλη (δ/ση με επαρχ. Οδό Κυψέλης - Βέροιας) έως το Νησέλι Ημαθίας, διασταύρωση προς Νησελούδι.
  • Στιγμιαία διακοπή κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κατερίνη, για είσοδο συμμετεχόντων αθλητών στην Π.Ε.Ο. Κατερίνης - Αλεξάνδρειας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεξάνδρεια) και έξοδο αυτών από την ανωτέρω Π.Ε.Ο. προς Νησελούδι.
  • Επί της επαρχιακής οδού Νησελίου – Νησελουδίου – Κορυφής - Πλατέος.
  • Εντός Πλατέος και επί της επαρχιακής οδού Πλατέος – Άδενδρου, μέχρι τα όρια του Νομού Ημαθίας με το Νομό Θεσσαλονίκης.
  • Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων άνω των 3,5 τόνων την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα που διαρκεί η διέλευση της πορείας, μεταξύ της 08.00΄ έως 12.00΄ ώρας, επί της Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Αλεξάνδρειας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεξάνδρεια, από τα όρια του Νομού Ημαθίας με το Νομό Πιερίας έως το Νησέλι Ημαθίας, διασταύρωση προς Νησελούδι.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με μέριμνα της κατά τόπο αρμόδιας Υπηρεσίας Τροχαίας.