Επίσκεψη του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

ipa mpantoyvakis

Την 07-11-2014 ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης και ο Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ. κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος, επισκέφθηκαν την Τοπική Διοίκηση Ημαθίας, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Γεώργιο, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Αντιπρόσωπο του Ταμείου κ. ΣΥΡΣΥΡΗ Φώτιο, το μέλος της Ε.Ε. κ. ΚΟΣΤΟΓΛΙΔΟΥ Χάρη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. ΜΟΥΡΤΗ Απόστολο.

Άπαντες επισκέφθηκαν το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Ταξίαρχο ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗ Νικόλαο όπου τον ενημέρωσαν για τη δράση του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. και την προσφορά αλληλεγγύης και τις παροχές του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ. και στο τέλος ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Α. κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης πρόσφερε τιμητική πλακέτα στον Αστυνομικό Διευθυντή.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας και συναντήθηκαν με το Διοικητή της Σχολής Αστυνομικό Υποδιευθυντή ΚΟΥΓΚΑ Διονύσιο, όπου τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και τους ενημέρωσε για τη λειτουργία της. Στην αίθουσα δεξιώσεων πραγματοποιήθηκε ενημέρωση τόσο των σπουδαστών της Σχολής όσο και των μελών της Τοπικής Διοίκησης Ημαθίας για τους σκοπούς και την προσφορά της Δ.Ε.Α. από τον Πρόεδρο κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη και την προσφορά αλληλεγγύης και τις παροχές του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ. προς τον συνάδελφο και την οικογένειά του από τον Πρόεδρο του Ταμείου κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑ Νικόλαο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόσφατη εκδήλωση διεθνούς προβολής που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ηράκλειο από 01 έως 05 Οκτωβρίου 2014, την 1η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Γυναικών Αστυνομικών μελών Ι.Ρ.Α. και στις δράσεις που σχεδιάζονται στο εγγύς μέλλον, όπως το Παγκόσμιο Ολυμπιακό Συμπόσιο μελών Ι.Ρ.Α., που θεσμοθετήθηκε επίσημα κατά τις εργασίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου της Γερμανίας και θα πραγματοποιείται ανά τετραετία κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Με τη λήξη της προαναφερόμενης ενημέρωσης ο Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης κ. ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ Νικόλαος πρόσφερε τιμητική πλακέτα στο Διοικητή της Σχολής.

Μετά το πέρας των παραπάνω συναντήσεων, συνοδευόμενοι από τα προαναφερόμενα μέλη της Τοπικής μας Διοίκησης μετέβησαν για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά και έπειτα στην πόλη της Βέροιας, όπου τους παρατέθηκε επίσημο αποχαιρετιστήριο γεύμα.