Αποψίλωση της έντονης βλάστηση ζητά από οικοπεδούχους η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας

Από την Δημοτική Αστυνομία Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας, εφαρμόζοντας το άρθρο 19 (παράγ. 1&2) του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου, προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και την ενημέρωση ιδιοκτητών, νομέων και επικαρπωτών των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, των Δημοτικών Διαμερισμάτων και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, εν όψει της θερινής περιόδου, ώστε να προβούν στην αποψίλωση της έντονης βλάστησης, αιτία ύπαρξης τρωκτικών & φιδιών, στον καθαρισμό τους από ξερά χόρτα και εύφλεκτα υλικά, ώστε να αποσοβηθεί κάθε κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς, καθώς επίσης από τα μπάζα και τα σκουπίδια που προκαλούν εστίες μόλυνσης.

Η Υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Δ/νση Περιβάλλοντος-Καθαριότητας-Πολ.Προστασίας (τμήμα Περιβάλλοντος) και την Δ/νση Δόμησης-Κτηματολογίου-Περιουσίας (τμήμα Δημοτικής περιουσίας), έφεραν σημαντικά αποτελέσματα και ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες που ανταποκρίθηκαν.

Να υπενθυμίσουμε όλους τους δημότες ότι πρέπει να προβαίνουν σε τακτική καθαριότητα και αποψίλωση των στεγασμένων ή μη ιδιωτικών χώρων τους".