Αλεξάνδρεια: Δύο διαρρήκτες και μια "πορτοφολού" στα χέρια της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (14 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 2 ημεδαποί ηλικίας 20 και 21 ετών, καθώς νωρίτερα προσπάθησαν να διαρρήξουν επιχείρηση σε περιοχή της Ημαθίας, προκαλώντας φθορές, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Επίσης αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους. Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Επίσης κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Συνελήφθη χθες (14 Ιουλίου 2018) το βράδυ στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 26χρονη ημεδαπή, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσε πορτοφόλι από 81χρονο ημεδαπό, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο τους. Επίσης στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 31 ναρκωτικά δισκία, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.