Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στο Μακροχώρι Ημαθίας, κατά τον εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με στόχο την ομαλή - εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων τη Δευτέρα 25-03-2019, στο Μακροχώρι Ημαθίας, κατά την πραγματοποίηση της μαθητικής παρέλασης, η Αστυνομική Διεύθυνση αποφάσισε:

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, κατά τις ώρες 10:45΄ έως 12:00΄, στην οδό Αριστοτέλους από τη συμβολή της με την οδό Παλαιολόγου έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, ως εξής:

1. Για όλα τα φορτηγά και βαρέως τύπου οχήματα που κινούνται στην οδό Αριστοτέλους από Βέροια προς Αλεξάνδρεια, θα πραγματοποιείται εκτροπή κυκλοφορίας μέσω των οδών Βασιλέως Φιλίππου – Δημοτική Οδό Μακροχωρίου-Λυκογιάννης – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Αριστοτέλους και αντίστροφα.

2. Για τα λοιπά οχήματα που κινούνται στην οδό Αριστοτέλους από Βέροια προς Αλεξάνδρεια, θα πραγματοποιείται εκτροπή κυκλοφορίας μέσω των οδών Κανάρη – Καραϊσκάκη – Σωτηρίου – Βασιλέως Γεωργίου – Αριστοτέλους και αντίστροφα.