Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Βέροια

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών στο Υπόγειο και Εναέριο Δίκτυο ΧΤ της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στην πόλη της Βέροιας την Κυριακή 12-05-2019, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Από 07:00΄ έως 17:00΄ ώρα της 12-05-2019:

α) Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μητροπόλεως στο ρεύμα καθόδου, από τη συμβολή της με την Πλατεία Ρακτιβάν έως τη συμβολή της με την οδό Ελήας και συγκεκριμένα έμπροσθεν του Δημαρχείου Βέροιας, με τη χρήση σήμανσης προειδοποίησης για αποκλεισμό λωρίδας κυκλοφορίας σε κύρια αστική οδό, με παράλληλη τοποθέτηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σημαιοφόρων προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

β) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην οδό Κεντρικής, από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου με τη συμβολή της με την οδό Ζωγιοπούλου.

γ) Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, (περιλαμβανομένου και του χώρου στάθμευσης οχημάτων της Π.Ε. Ημαθίας και Δασαρχείου Βέροιας) στην οδό Αγίου Δημητρίου, από τη συμβολή της με την οδό Έλλης έως τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως, καθώς και στην οδό Κεντρικής, από την συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Ζωγιοπούλου.