tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρήσιμα συμπεράσματα στον Βόλο για τους Αετούς

Μια πολύ ουσιαστική Κυριακή η χθεσινή για το ανδρικό τμήμα των Αετών Βέροιας, που ταξίδεψε στον Βόλο για το τελευταίο φιλικό ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη αντιμετώπισε την τοπική Νίκη, ένας σύλλογος με υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν, όπως την επιστροφή στη Β Εθνική από την οποία υποβιβάστηκε την περσινή χρονιά.

Οι “ασπρόμαυροι”, νεοφώτιστοι στη Γ Εθνική και με διαφοροποιημένο κατά 80% το ρόστερ τους, είχαν πολύ καλή (τηρουμένων των αναλογιών) εικόνα, αγωνιζόμενοι χωρίς τους Γκανά και Αλευρίδη.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, στο οποίο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 49-35 (με σημαντικά αμυντικά προβλήματα), βελτιώθηκαν σημαντικά στο δεύτερο και δεχόμενοι μόλις 14 στο τρίτο δεκάλεπτο, μείωσαν τη διαφορά.

Ίδια η εικόνα και στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου η άμυνα έδωσε την ευκαιρία για αρκετούς αιφνιδιασμούς ωστόσο η αστοχία σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, λειτούργησε ανασταλτικά στην προσπάθεια για να πλησιάσουν οι Αετοί στο σκορ.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Νίκης για την άψογη φιλοξενία τους και τους εύχεται ότι καλύτερο τη φετινή σεζόν και γρήγορη επιστροφή στις ανώτερες κατηγορίες.

Τα δεκάλεπτα: 28-23, 49-35, 63-47, 79-71

Νίκη Βόλου (Κοσμάτος – Καραγιώργος) : Σαριμπαλίδης, Βερτζάγιας, Σιμάκης, Καραγέωργος, Κουτίνας, Καρπέτης, Τσώλης, Ακούνια, Σταυροθεόδωρος, Παρασκευάς, Τάσσος

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης) : Ιωσηφίδης, Τρομπούκης, Γκεκόπουλος, Ζησιός, Μαραπίδης, Κουσιάντζας, Σταυρουλάκης, Σιδηρόπουλος, Καπνάς, Αναστασιάδης

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69