tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ντάνης Τυριακίδης : “Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα!”

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα των Αετών Βέροιας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, παραχώρησε ο Ντάνης Τυριακίδης.

O 46χρονος τεχνικός, που σε 55 παιχνίδια πρωταθλήματος στον “ασπρόμαυρο” πάγκο μετρά 46 νίκες, αναφέρθηκε στην επερχόμενη πρόκληση της ομάδας στη Γ Εθνική και το κατά πόσο έχει επηρεάσει την προετοιμασία η σημαντική αλλαγή του ρόστερ.

Αναλυτικά :

“Καταρχήν να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν καλή αγωνιστική χρονιά και σε όλους τους αθλητές υγεία και δύναμη!

Ξεκινά μια καινούργια εμπειρία για την ομάδα μας και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και να απολαύσουμε το “ταξίδι” της Γ εθνικής. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι κάθε Κυριακή ώστε δίνουμε τη «μάχη» μας και στο τέλος της ημέρας να φύγουμε από το γήπεδο περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε.

Η ομάδα πιστεύω θα ανταποκριθεί παρά το γεγονός πως έχει αλλάξει το 90% του ρόστερ. Είμαστε ένα καινούριο σύνολο αλλά έχουμε παίκτες με ταλέντο και διάθεση για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες και είναι ικανές για τη νίκη τόσο μέσα όσο και μακριά από την έδρα τους.

Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι δύσκολο όπως και όλα τα υπόλοιπα αλλά είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μου θα κάνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να φύγει η ομάδα με χαμόγελο από το γήπεδο.”

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69