tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκίμας : “Έχουμε περιθώρια να παίξουμε ακόμη καλύτερα”

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας – ΓΣ Ελευθερούπολη οι δυο προπονητές Γκίμας – Παπαδόπουλος έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους :

Παπαδόπουλος : “Συγχαρητήρια στον κύριο Γκίμα κύμα για την ομάδα του. Ήταν ένα ντέρμπι το οποίο χάσαμε ουσιαστικά στο δεύτερο και τέταρτο δεκάλεπτο. Χάσαμε την συγκέντρωση μας 5 λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο και τρία λεπτά τελευταίο. Δεν παίξαμε όπως παίζαμε στην άμυνα μας και δυστυχώς το πληρώσαμε από τους έμπειρους παίκτες της Βέροιας Κοθρά και Ελευθεριάδη που ξέρουν να διαβάζουν τις φάσεις και τις καταστάσεις. Δυστυχώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα για μας. Θέλω να σταθώ λίγο στο σημείο αυτό που χάσαμε το μυαλό μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ρίχνουμε την ευθύνη αλλού, ούτε στους διαιτητές ούτε πουθενά, μόνο στον εαυτό μας. Υπάρχει βέβαια μια δυσαναλογία στα φάουλ αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Οι διαιτητές πήραν αυτές τις αποφάσεις και αν δεν δω το παιχνίδι δεν μπορώ να πω. Εγώ έτσι έχω μάθει να συνεχίζω. Θα πρέπει να δουλέψουμε από δω και πέρα πιο πολύ πολύ, πιο σοβαρά για να κάνουμε την πολυπόθητη πρώτη μας νίκη . Ευχαριστώ πολύ να σας εξηγήσω λίγο σας είπα δεν θέλω να μιλήσω»

Γκίμας : “Καταρχάς να δώσεις πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα της Ελευθερούπολης. Η σημερινή νίκη για εμάς είναι πολύ σημαντική. Μια νίκη που δεν θα μπορέσουν να την κάνουν πολύ. Την ομάδα της Ελευθερούπολης την γνωρίζω και μπορώ να πω ότι έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και στον τρόπο που παίζει η ομάδα και στους παίκτες. Προετοιμαστήκαμε όλη την προηγούμενη βδομάδα. Ήταν η πρώτη εβδομάδα που ήμασταν όλοι μαζί δηλαδή. Έχουμε περιθώρια να παίξουμε ακόμη καλύτερα, ο Ελευθεριάδης είναι δεύτερη εβδομάδα μαζί μας, ο Ντρεκαλοβιτς 10 ημέρες. Τα παιδιά σιγά σιγά αρχίζουν να καταλαβαίνουν περισσότερο το παιχνίδι μας και τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. αποκτούν ρόλους. Αυτό θέλει το χρόνο. Σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα όπως το δείχνει και το σκορ. Ήμασταν πάρα πολύ λογικοί στις επιθέσεις μας και δεν παρασυρθήκαμε σε παιχνίδι τριών πόντων. Αυτή η νίκη δεν λέει κάτι. Είναι η πρώτη νίκη της χρονιάς. Απ’ όλους ζήτησα υπομονή και πάλι θα ζητήσω υπομονή από τον κόσμο και όχι χαρές. Σήμερα ο κόσμος ήταν πάρα πολύ καλός μας βοήθησε πάρα πολύ θα πω και πάλι αυτό που με αυτό θα κοιμάμαι και με αυτό θα ξυπνάω. Καμία επιτυχία δεν είναι μόνιμη και καμιά αποτυχία δεν είναι μοιραία. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου”

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69