tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Αλέξανδρος Μαστροδημήτρης στους Αετούς

Οι Αετοί Βέροιας ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον Αλέξανδρο Μαστροδημήτρη, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες και αν μη τι άλλο αναμένεται να προσδώσει ποιότητα και ενθουσιασμό στο ρόστερ των “ασπρόμαυρων”.

Ο 21χρονος (07/02/1999) γκαρντ…σκόραρε και εκτός παρκέ καθώς είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου διέπρεψε κατά τη διάρκεια των σπουδών, συνδυάζοντας τη μελέτη με την παρουσία του στο ΓΑΣ Κομοτηνή, τόσο στη Β όσο και στη Γ Εθνική.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αριστοτέλη Σταυρού, από όπου μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ένα χρόνο στον Ηρακλή στο εφηβικό αλλά και στην U20, καθώς προπονούταν συγχρόνως και με το ανδρικό όπου είχε συμμετοχές και στην Α2.

Τη σεζόν 2017/2018 έπαιξε στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας και συγκεκριμένα στη Γ’ Εθνική, για να ενσωματωθεί την επόμενη σεζόν στον ΓΑΣ Κομοτηνή, όπου ανήκε μέχρι πρότινος.

Με συμμετοχές στα κλιμάκια της Εθνικής, έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με το Ελληνικό Κολέγιο. Ο Αλέξανδρος έχει ύψος 1,99μ. και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69