tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Τι έγινε στα παιχνίδια του Σαββάτου

Σάββατο 19 Μαΐου έγιναν δυο παιχνίδια για το τουρνουά μας στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικελας . Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν άνετα οι πέρσινοι πρωταθλητές Παρταλια με σκορ 82-36 ενάντια στους Βεροια23 και στο βραδινό ντέρμπι οι Dalton’s με σκορ 51-44 ενάντια στους αξιόμαχους Morfis Wood !!

Στο πρώτο χρόνια παιχνίδι η αρμάδα του Εμμανουηλίδη δεν άφησε περιθώρια στους αντίπαλους να αντιδράσουν. Πάτησαν γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο και άνοιξε η ψαλίδα . Ο ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ βομβάρδιζε από μακριά , ο Εμμανουηλιδης δεν έχασε κυριολεκτικά σουτ και ο Τσακίρης στην επανεμφάνιση του ηταν καταιγιστικός !

Προσπάθησε να βρει λύσεις η ομάδα του Ηλιαδη αλλά έπεσε μπροστά σε θηρίο και δεν τα κατάφερε . Όαση ο Μπαλτζης που τα έβαλε με όλους στην ρακέτα , δύναμη ο Λεονταρακης τρύπωνε και έκανε << εξαγωγή >> τα επιθετικά ριμπάουντ , σκόραρε ο Τζημογιαννης αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αλλάξουν κάτι στον αγώνα .

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κωστογλιδης 18(2), Γεωργοπουλος 8 , Μπερσος 7(1), Παππας 8, Γκιλιοπουλος 5(1), Εμανουηλιδης 19(1),Τσακίρης 17(1).

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβρααμ , Ευθυμιαδης 4, Μιχαηλιδης 2, Τρομπουκης , Ηλιαδης, Λαμπρής 4(1), Μπαλτζης 12, Λεονταράκης 2, βασιλοπουλος 6(1), Τζανετος , Τζιμογιάννης 6

Το βραδινό παιχνίδι ήταν το ντέρμπι της ημέρας , ένα από τα πολλά του Α Ομίλου με την ομάδα του Σιασιου να βρίσκει λύσεις και να παίρνει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα . Σίφουνας ο αρχηγός ήταν το Α και το Ω της ομάδας σκοράροντας και μοιράζοντας ασίστ . Ο Σιστακος στην επανεμφάνιση του έδειξε ότι θα είναι ο εκτελεστής των Daltons , ο Καραγιαννοπουλος ογκόλιθος στο ζωγραφιστό και ο Πετρόπουλος έδωσε ρεσιτάλ από μέση απόσταση !

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ομάδα του Μορφης προσπάθησε να πάρει την πρώτη νίκη , αλλά λόγω του ότι είναι καινουρια ομάδα δεν κατάφεραν να βρουνε την ανάλογη χημεία . Ο αρχηγός τρύπησε την αντίπαλη άμυνα και έδωσε ανάσες , ο Πάνισιος με τον Τσαλιγοπουλο έδωσαν μάχες και ο Μαρκοβιτης έτρεξε την ομάδα αλλά δεν τα κατάφεραν .

THE DALTONS: (coach Καραθανάσης), Σιστάκος 12 (3 τρ), Πετρόπουλος 6, Καραθανάσης 3, Σιάσιος (αρχ) 18, Μπογδαμπείδης Ν. 2, Καραγιαννόπουλος 6, Ιωαννίδης, Μπογδαμπείδης Γ. 4

MORFIS WOOD: Kαλαιτζής, Πανίσιος 6, Κασαπίδης 2, Τσαλιγόπουλος 5, Τσακίρης 5, Μόρφης 13 (1 τρ), Μαρκοβίτης 7, Χατζηκώστας 6, Φουτούλης 1

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69