tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Ποιοι κέρδισαν στα ματς της Δευτέρας

Την Δευτέρα 21 Μαΐου συνεχίστηκε η αγωνιστική του Νοσταλγία μοιρασμένη σε δυο γήπεδα ελεω καιρού . Δυο ντέρμπι όπως εξελίχθηκαν που βρήκαν νικητές τους πιο συγκεντρωμένους στο τέλος ! Οι Μορφές κέρδισαν με σκορ 43-47 την αξιόμαχη Θύελλα στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και οι nJOYers κέρδισαν με 54-60 τους Φουφουτος στο γήπεδο της Εληας .

Παρθενική εμφάνιση για τις νέες Μορφές του Σκουμπόπουλου με πολλές μεταγραφές και άριστο κλίμα το οποίο φρόντισαν να δείξουν και στο παρκέ ! Ο Τρυγωνης έδωσε το έναυσμα για την νίκη με το πρώτο τρίποντο του αγώνα , ο Τζιουμακης έτρεχε σαν βέλος και ο γίγαντας Παπαστεργίου σκέπασε το καλάθι . Άνθρωπος του αγώνα ο εκτελεστής Τσιούντας που κέρασε << τρίποντα >> τους αντιπάλους λόγω ονομαστικής εορτής !!

Νωθρά ξεκίνησε η αρμάδα του Κονδωνη αλλά στην συνέχεια κατάφερε μα ισορροπήσει το παιχνίδι ! Έκανε μια ύστατη προσπάθεια να κλέψει την νίκη στο τέλος , αλλά μετά από δυο διαδοχικά λάθη στις τελευταίες επιθέσεις έχασε την ευκαιρία για να έχει το απόλυτο στις νίκες . Ασταμάτητος στο πρώτο ημίχρονο ο Μονας έκανε πάρτι στην αντίπαλη άμυνα , καταιγιστικός ο Χατζηπαυλιδης έδειξε ότι φέτος είναι η χρόνια του και σίφουνας ο Αργύρης Γκοντόπουλος που όμως δεν ήταν αρκετοί για την ανατροπή .

ΘΥΕΛΛΑ : Πιπερίδης , Κονδωνης 3(1), Γκοντοπουλος 7 (1), Ζαλωνης , Πεχλιβανίδης , Χατζηπαυλιδης 15, Μουρατιδης 6(1), Μονας 9, Βαρβερης , Τσεγκος 3(1), Μπαμπαλης

ΜΟΡΦΕΣ : Ανδρεου 3, Κολιός 2, Χριστοφοριδης 6, Μαυροπουλος 2, Τζιουμακης 8, Καραμιχος 5, Χριστοδουλιδης 1, Τριγωνης 7(1), Τσιούντας 6(2), Σκουμποπουλος , Παπαστεργίου 3, Χατζηκυριακίδης 4.

Το δεύτερο βραδινό παιχνίδι δεν ήταν για καρδιακούς , με πολλές εναλλαγές στο σκορ οι nJOYers με έναν σούπερ Κανελλιδη να μεταμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να υπερισχύσουν . Ο Μαρτος εκτελούσε τρίποντες βόμβες από όπου βρισκόταν , ο Λαφάρας έτρεχε ασταμάτητα και ο Γκίνης έδωσε ανάσες σε δύσκολα σημεία καταφέρνοντας να πάρουν το δεύτερο ροζ φύλλο σε αντίστοιχα παιχνίδια .

Στην αντίπερα όχθη οι Φουφουτος με ακόμη έναν εορτάζοντα τον αρχηγό Μωυσιαδη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγούνταν στο ημίχρονο με σκορ 28-26 . Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο η κούραση και λίγο η αστοχία σε συνδυασμό με την ευστοχία των αντιπάλων επέφεραν την ήττα . Άπιαστος ο Νικολοπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι κρατούσε όρθια την ομάδα , καλαθομηχανη και ακούραστος ο Παπαδόπουλος , κέρβερος στην άμυνα με πολλές άσιστ στο ενεργητικό του ο Λαζαρου .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Παπαδόπουλος 19 (2), Αμοιριδης 4, Νικολοπουλος 23(2), Στεργιοπουλος 1, Σαράφης 4, Μουτιδης, Καλαντζοπουλος, Τσαμητρος 2, Λαζαρου , Μιχαηλιδης 1 .

nJOYers: Αμιτζογλου , Τσιγκογιαννης , Πουλτσιδης , Γκίνης 2, Μπουτζολας 2, Λαφάρας 6(1), Μαρτος 13(3), Κανελλιδης Ν. 29(5), Κωτσακης 8, Μουρατιδης , Κανελλιδης .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69