tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι έγινε την Παρασκευή στο τουρνουά "Νοσταλγία"

Την Παρασκευή 25 Μαΐου και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο γήπεδο Άρης Γεωργιαδης , οι Texas Losers επιβλήθηκαν με σκορ 56-44 των nJOYers και πέρασαν μόνοι πρώτοι και αήττητοι στον Α Όμιλο .

Ένας Τσιπης από άλλο πλανήτη έκανε άνω κάτω την άμυνα των αντιπάλων , σκοράροντας ασταμάτητα και αποτελώντας μόνιμη απειλή σε όλο το παιχνίδι ! Ο Πυρκας για ένα ακόμα αγώνα ήταν ο κινητήριος μοχλός κάθε επίθεσης και έπαιξε εξαιρετική άμυνα και ο Χατζης ήταν ογκόλιθος στο ζωγραφιστό καθαρίζοντας πολλά ριμπάουντ . Στο αντίπαλο στρατόπεδο η αρμάδα του Κανελλιδη παρόλο που στην αρχή παρουσιάστηκε παγωμένη και βρέθηκε να χάνει και με 12-0 , ανέκαμψε γρήγορα και δήλωσε παρών. 

Ένας Κωτσακης να τον πιεις στο ποτήρι , έτρεχε ανελλιπώς , σκόραρε από μέση απόσταση , από την ρακέτα και έδειχνε ασταμάτητος ! Ο αρχηγός Σταματιοταν μόνο με φάουλ , πήρε αρκετά σουτ , μάζεψε ριμπάουντ , αλλά η αστοχία της ομάδας από την γραμμή έξω από τα 6,75 δεν τους άφησε να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο .

TEXAS LOSERS: Κογιας, Πυρκας 11,Τσιπης 22,Μπιζετας 5,Ντοβας 9(1),Ζερβας 5,Σπυριδωνιδης, Αθανασίου 9(1),Χατζης 2,Νικολαιδης, Μανουρας 3.

ENJOYERS:Αμιτζογλου, Πουλτσιδης, Τσιγκογιαννης,Γκινης 2,Μπουτζολας , Λαφάρας 4,Μαρτος 6,Κανελλιδης 18(1),Σουραντανης, Κωτσακης 24,Μουρατιδης, Κανελλιδης .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69