tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι έγινε την Τετάρτη στο Νοσταλγία

Την Τετάρτη 30 Μαΐου ένα βραδινό παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο της Εληας που δικαίωσε ταμαλα όσους ξόδεψαν τον χρόνο τους για να το παρακολουθήσουν . Ένα ακόμη δυνατό ντέρμπι του Α Ομίλου , το οποίο βρήκε νικητές τους Oklaχωμα με σκορ 51-56 ενάντια στους Φουφουτος .

Δυναμικά μπήκε στον αγώνα η ομάδα του Μπεκιαρίδη περνώντας με βραχέα κεφαλή στο πρώτο δεκάλεπτο . Η απάντηση ήταν άμεση όμως από τους αντιπάλους που προηγήθηκαν στο ημίχρονο! Κάπου εκεί πήραν τα όπλα τους οι Παπανικολαου και Κυριαζοπουλος , εκτελώντας από μέση απόσταση και από τα 6,75 την αντίπαλη άμυνα . Οι Τσιριμπακας και Στεφανάκης ακόμα κατεβάζουν ριμπάουντ και κοψίματα και ο Τουφας σκόραρε σε κρίσιμα σημεία φέρνοντας την νίκη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο .

Άλλο ένα δυνατό παιχνίδι για την αρμάδα του Μωυσιαδη που είχε σε μεγάλα κέφια τον συνήθη ύποπτο Παπαδόπουλο που ήταν μια ομάδα μόνος του σε άμυνα και επίθεση . Ο Νικολοπουλος σκόραρε όσο μπορούσε μετά από ασφυκτική άμυνα , ο Σαραφης εκτέλεσε από μακριά και ο Μιχαηλίδης πάλεψε με τα θηρία στο ζωγραφιστό , αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκηνικό και έχασαν στις λεπτομέρειες .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Παπαδόπουλος 23(1), Αμοιριδης 2, Νικολοπουλος 10, Σαράφης 9(1), Καλατζόπουλος , Τσαμητρος , Στεργιοπουλος , Μωϋσιάδης , Μιχαηλιδης 3, Λαζαρου 4.

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 3, Παπανικολάου 18(3), Κυριαζοπουλος 17(1), Κουλης 2, Ανδρεόπουλος , Στεφανάκης , Μπιτέρνας , Πιτουλιας , Τουφας 6, Μπεκιαρίδης 6, Τσιριμπακας 4.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69