tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανέβηκε η αδρεναλίνη την Κυριακή στο Νοσταλγία

Κυριακή 3 Ιουνίου με παιχνίδια που ανέβασαν την αδρεναλίνη στο φουλ για τους παρευρισκόμενους !

Οι Morfis Wood έχασαν από τρίποντο στα 1,9 δευτερόλεπτα από τους nJOYers με σκορ 45-47 και οι Φουφουτος δήλωσαν παρών ξανά κερδίζοντας τους Dalton’s με σκορ 62-57 .

Πολύ όμορφο παιχνίδι από την αρμάδα του Μορφη, με τον αρχηγό σε μεγάλα κέφια έξω από τα 6,75 , τον Μαρκοβιτη σαν βέλος να τρέχει πάνω κάτω και τους Τσαλιγοπουλο και Τσακιρη να κερδίζουν τις μάχες στο ζωγραφιστό και να είναι έτοιμοι να κλέψουν την νίκη με δυο εύστοχες βολές του πρώτου , όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο !

Με τον Κανελλιδη να απαντάει στην ευστοχία των αντιπάλων με τριποντες βόμβες και τον Κωτσάκη να μην μπορεί να σταματηθεί σε καμία φάση του αγώνα είχαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια !

Απομένοντας 1,9 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα και ευρισκόμενοι με 1 πόντο πίσω στο σκορ περίμεναν ένα θαύμα ! Η μελέτη όμως που είχε κάνει ο μηχανικός της ομάδας Μαρτος είχε προβλέψει δικό του εύστοχο τρίποντο από τα 8 μέτρα και κατάκτηση του ροζ φύλλου οπερ και εγενετο !!

MORFIS WOOD : Παντσιος, Τσαλιγοπουλος 9, Τσακίρης 9, Καλαιτζης Μ. , Μορφής 11(3), Μαρκοβιτης 15, Χατζηκώστας 1.

nJOYers: Τσιγκογιαννης 2, Γκίνης 2, Μπουτζολας ,Λαφάρας , Μαρτος 6(1), Κανελλιδης 17(3), Σουραντανης , Κωτσακης 20, Μουρατιδης

Δυνατό παιχνίδι και το βραδινό με τους Φουφουτο να καταφέρνουν να τρομάξουν την αντίπαλη άμυνα και να επιστρέψουν στις νικες και στις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση ! Ο Νικολοπουλος δεν είχε σταματημό για ένα ακόμα παιχνίδι σκοράροντας από παντού , ο Kostas Amiridis δεν έχασε σουτ και ο Μιχαηλίδης κέρδισε εύκολους πόντους στο ζωγραφιστό . Έκπληξη του αγώνα ο Λαζαρου που σκόραρε όταν έκαιγε η μπάλα !

Νωθρό ξεκίνημα για τους καταζητούμενους του Καραθανάση που έχασαν εύκολα καλάθια και φάνηκαν αποπροσανατολισμένοι στην άμυνα . Ο Σιστακος σταθερή αξία πυροβολούσε περιμετρικά , ο Σιασιος πυραυλοκινητος δεν είχε σταματημό , και ο Καραγιαννοπουλος σκόραρε μέσα στην ρακέτα ! Δεν ήταν αρκετό όμως και με το Βαρύ πυροβολικό Πετρόπουλο σε ρηχά νερά , επήλθε η ήττα .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ : Λαζαρου 4, Μιχαηλιδης 8, Μωϋσιάδης 3(1), Καλαντζόπουλος , Σαράφης 8(1), Αμοιριδης 14(1), Νικολοπουλος 25(4).

DALTONS: Σιστακος 22(2), Πετροπουλος 1, Καραθανασης 4, Σιάσιος 17(1), Αχτσης , Καραγιαννοπουλος 10, Ιωαννιδης 3.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69