tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: βγήκε η πρώτη ομάδα του τελικού

Το πιο δυναμικό παιχνίδι όσο αγορά σκορ και θέαμα έγινε την Πέμπτη 21 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο Άρης Γεωργιαδης στην Εληα . Τελικός νικητής αήττητος , οι Basket Gurus που κατάφεραν και έχασαν στον μεγάλο τελικό των ηττημένων με σκορ 102-104 από τους Αβάνα .

Τρομερό παιχνίδι από την αρμάδα του Κυβεντίδη που μπήκε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ . Με ένα καταπληκτικό Τσιγαρα να σκοράρει ανελλιπώς όμως , ένα Παυλιδη να χορεύει την άμυνα και τον Τζιουρτζια να καρφώνει μέσα στην ρακέτα πέρασαν ατην αντεπίθεση . Ο Χωματας βράχος στα ριμπάουντ και ο Αλεξίου μάστερ στις ασίστ με 14 !! . Επήλθε η ήττα όμως στο τελευταίο καλάθι και επάξια ο τίτλος του μεγάλου ηττημένου του τουρνουά Νοσταλγία 2018 .

Οι Κουβανοί του Κοντοκώστα έδειξαν εξαρχής τις διαθέσεις τους και με κύριο όπλο τον Παπαοικονομου που δεν είχε σταματημό πήραν κεφάλι από την αρχή . Ο Μυτιλεκας εκτελεστής , ο Καρανάσιος φόβητρο με 6 τάπες και ο Σιδηροπουλος με ένα θεαματικό ανάποδο κάρφωμα στην Τρίτη περίοδο ξεσήκωσε το γεμάτο γήπεδο . Μποροδημος και Μόσχου έδωσαν ρεσιτάλ για ένα ακόμα παιχνίδι και δυστυχώς κέρδισαν το παιχνίδι .

 

BASKET GURUS: Τσιγαρας 22(2), Πολυμενης 7, Σαλαμάνης 11, Κυβεντιδης 7, ΧωμΑτας 9,Αλεξιου 9,Τζιουρτζιας 24, Παυλιδης 13.

ΑΒΑΝΑ: Παπαοικονομου 15(1), Μυτιλεκας 16, Κοντοκώστας 16, Καρανάσιος 11, Μόσχου 13, Μποροδημος 8, Κυριακιδης , Σιδηροπουλος 14, Ζινδρος 11.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69