tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι έγινε την Κυριακή στο Νοσταλγία

Κυριακή 19 Μαΐου ημέρα μόνο για μπάσκετ με 4 αγώνες που διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Βικέλας και στο κλειστό του 2ου γυμνασίου.

Στο πρωινό παιχνίδι οι Dalton's απεδρασαν με το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα νικώντας τους ελλειπης Φουφουτος με σκορ 47-68. Στο παιχνίδι των 17:30 οι φουριοζοι Θύελλα κέρδισαν στο νήμα τους Χωρίς Έλεος με σκορ 70-72. Μετά στο τρίτο παιχνίδι της ημέρα οι Texas Losers κέρδισαν άνετα το ντέρμπι με τις Μορφές με σκορ 66-47. Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας οι nJOYers διπλασίασαν τις νίκες τους απέναντι στους Havana με σκορ 42-61.

Με απουσίες βασικών παικτων παραταχθηκαν οι Φουφουτος αλλά δεν άφησαν τον αγώνα αμαχητί. Ο δαίμονας Πανταζής έτρεχε και σκόραρε ασταμάτητα, ο Βυζας πυροβολούσε από μακριά και ο Γαλανουδης πάλεψε μέσα στην ρακέτα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να καταφέρουν κάτι καλό.

Πάρα την κινητοποίηση Ιντερπολ και FBI έγινε η δεύτερη απόδραση με το ροζ φύλλο των Daltons! Ο συνήθης ύποπτος Καραθανάσης Junior σκόραρε από παντού, ο Σιασιος έβαλε τα νίτρο και ο πανταχού παρών Κλωναρας μετουσιασε κάθε ασίστ σε πόντους.

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Πανταζης 17, Λαζαρου 4, Βυζας 14, Σαράφης 2, Γαλανουδης 8, Μωϋσιάδης 1, Καλατζόπουλος 3

DALTONS : Πετρόπουλος 2, Καραθανάσης Δ. , Σιάσιος 17, Μπογδαμπεδης Ν. , Παπαγιάννης, Καραθανάσης Φ. 26, Καραγιαννόπουλος 4, Στογιάννος 2, Μπογδαμπείδης Γ. 2, Κλωνάρας 14, Μπογδαμπείδης Σ. 4

Η απαίτηση του φίλαθλου κοινού έγινε πραγματικότητα και φετοσ επανήλθαν οι Χωρίς Έλεος ξανά στο τουρνουα! Δυστυχώς η πρώτη τους παρουσία δεν συνδυάστηκε με νίκη, ο Μουρατιδης η αλλιώς killer έδειξε τι θα πει καυτό χέρι, ο Υιός Ιωαννιδης << Φλας>> δεν είχε σταματημό και μοίρασε ασίστ στον πατέρα για να σκοράρει ανενοχλητος, όμως δεν τα κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή.

Θύελλα να την πιεις στο ποτήρι στο πρώτο της παιχνίδι για φέτος. Ο Μονας έκανε πάρτι στην ρακέτα, ο Παπαγεωργοπουλος ήταν ασταμάτητος και οι Μπουζικας με τον Χορμοβα τρυπουσαν την άμυνα συνεχώς για να επέλθει η πολυπόθητη νίκη.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Ιωαννιδης Φ. 24-, Ιωαννιδης Ι. 11- Μουρατιδης 27 ΤζίμοΓιάννης 3- Ουζουνης σ. 5- Φουλατζικλιδης κ. Εκμετζογλου.

ΘΥΕΛΛΑ: Παπαγεωργοπουλος 16(2), Κονδωνης 5 (1), Γκοντοπουλος 3(1), Ζαλωνης, Μπουζικας 11(2), Χατζηπαυλιδης 14(1), Χορμοβας 9, Μονας 10, Μουρατιδης, Βαρβέρης 1, Μπαμπαλης 3.

Μονολογος για τους Τεξανους με. Τον αρχηγό Μπιζετα να βομβαρδίζει απο τα τρίποντα. Ο Παγανης για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν τα πνευμονία της ομάδας σκοράρωντας εύκολους πόντους και ο Ντοβας έδειξε ότι δεν τον πτοεί κανένας τραυματισμός στην σύνδεση του με το καλάθι!

Δυνατά μπήκε η αρμάδα του Καραμιχος με τον ίδιο να σκοράρει από μακριά. Ο Τριγωνης ήταν συγκλονιστικος σε άμυνα και επίθεση και οι Κολιος με τον Τζιουμακη.

Σκόραραν από μέση απόσταση αλλά ξέμειναν από δυναμεις και επήλθε η ήττα.

TEXAS LOSERA(Πυρκας):Τσιπης 4,Μπιζετας 17(5),Ντοβας 15,Σπυριδωνιδης 3,Χατζης 7,Παγανης 17(2),Μανουρας 3,Φιτσιος,Τσατσας,Αθανασιου,Ζησιοπουλος,Πυρκας.

ΜΟΡΦΕΣ(Παπαστεργιου):Καραμιχος 10(2),Κολιος 9(3),Τζιουμακης 13(1),Τριγωνης 15(1),Χριστοφοριδης,Τοκας,Μαυροπουλος,Χατζηκυριακιδης Θ.,Χατζηκυριακιδης Σ.

Στο βραδινό παιχνίδι οι nJOYers δικαιολογησαν τον τίτλο του φαβορί. Αυτή την φορά την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήραν ο νεαρός Νικαι που σκόραρε από παντού και το δίδυμο Μάρτος και Λαφαρας που πυροβολούσαν από μέση απόσταση. Καθάρισε στην αεροπορία και ο αέρινος Πουλτσιδης!

Στα δύσκολα για ένα ακόμα παιχνίδι ή αρμάδα του Κοντοκωστα, έβγαλε όμως συνεργασιες και πούλησε ακριβά το τομάρι της. Ο Σιδηρόπουλος και Μόσχου τρυπησαν στο ζωγραφιστό, η μόνιμη απειλή Μποροδημος εκτέλεσε από μακριά και ο Καρανάσιος χόρευε τους αντιπαλους αλλά δεν ήταν αρκετό για να αλλάξουν την ροή του αγώνα.

HAVANA: Κοντοκωστας 3, Καρανασιος 4(1), Μόσχου 6, Μποροδημος 9, Τσιαρας 4, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 9, Ζηνδρος, Αργυρόπουλος 2, Καπαγερίδης 5.

NJOYERS: Νικαι 17(1), Τσιγκογιαννης 2, Μουρατιδης, Γκίνης 1, Λαφαρας 10, Μάρτος 14(2), Κανελλιδης 4, Κοτσακης, Πουλτσιδης 6, Μαυροκεφαλιδης 4, Παπατζικος 3.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69