tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι έγινε το Σάββατο στο τουρνουά "Νοσταλγία"

To Σάββατο 25 Ιουνιου με 3 παιχνίδια συνεχίστηκε το τουρνουά μας που διαδραματιστηκαν στο κλειστό ΔΑΚ Βικέλας. Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι οι Dalton's κέρδισαν τους nJOYers στο ντέρμπι του Α Ομιλου, με σκορ 68-44. Στο δεύτερο δυνατό παιχνίδι οι Θύελλα έκαναν την έκπληξη Κερδίζοντας τους Bad Boys με σκορ 52-56. Τελος στο βραδινό παιχνίδι οι Χωρίς Έλεος επικράτησαν των Basket Gurus με σκορ 43-59.

Παράσταση για ένα ρόλο αποδείχτηκε το ντερμπι στον πρώτο όμιλο, όπου οι Dalton's απεδρασαν με μια ακόμα νίκη φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες. Ο Σιασιος έτρεξε την ομάδα, ο Υιός Καραθανασης δεν είχε αντίπαλο και ο ακούραστος Κλωναρας σκόραρε από παντού. Καθάρισαν τα ριμπαουντ ο βράχος Αχτσης με τον Πετρόπουλο.

Δύο διαφορετικά πρόσωπα για την αρμάδα του Κανελλιδη, με μια μεστή εμφάνιση και σωστές επιλογές έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι. Ο Παπατζικος σκόραρε από μέσα, ο αρχηγός πυροβολούσε από παντού και ο Μαρτος με τον Νικαι έδωσαν λύσεις σε κρίσιμες στιγμές. Ένα καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο όμως ήταν αρκετό για να αντιστρέψει τα πράγματα. Με πεσμένη ψυχολογία ίδια τροπή πήρε και το 4ο δεκάλεπτο και επήλθε η ήττα με μεγάλη διαφορά.

DALTON'S : Καραθανάσης Φρ. 23(2), Πετρόπουλος, Καραθανάσης Δ. 5, Σιασιος 9(1), Αχτσης, Καραγιαννοπουλος 2, Στογιαννος 4, Μπογδαμπειδης Γ. 4, Κλωναρας Κλωναρας 18(2), Μπογδαμπειδης Σ. 3.

NJOYERS: Νικαι 10, Τσιγκογιαννης, Γκίνης 1, Κωτσακης, Λαφαρας, Μάρτος 5, Κανελλιδης 13(1), Παπατζικος 15, Μαυροκεφαλιδης.

Νωθρο ξεκινημα για τα κακά παιδιά που βρέθηκαν μέχρι και 10 πόντους πίσω στο σκορ! Ένας Δουλαλας να τον πιεις στο ποτήρι πάλευε να ανατρέψει την κατάσταση, ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο Στικας εκτέλεσε απέξω και κάπου εκεί πέρασαν μπροστά με 1 ποντο στο τέλος της τρίτης περιόδου. Ξεμειναν όμως από δυνάμεις και σε συνδυασμό με κάποιες τραβηγμένες επιλογές στο τέλος επήλθε η ήττα.

Μία τρομερή Θύελλα ξέσπασε μέσα στο κλειστό γήπεδο που πήρε και σήκωσε στον αέρα τους αντιπαλους! Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι και αήττητη η Θύελλα του Κονδωνη! Ο Χορμοβας τρύπησε την αντίπαλη άμυνα, ο Μπουζικας ήταν ανεπαναληπτος πετώντας κεραυνούς από τα 6, 75 αλλά το έναυσμα έδωσε σε κρίσιμο σημείο με 5 συνεχόμενους ποντους ο καταπληκτικός Μουρατιδης.

BAD BOYS: Γώγος, Ελευθεριάδης 4, Μιχαηλίδης 3, Δουλαλας 23(1), Παπαδόπουλος 10(2), Στικας 6(1), Γαβριήλακης, Λιακοπουλος, Πολύμερης 2, Πουσατιδης Μπακαλιδης 4.

ΘΥΕΛΛΑ: Κονδωνης 1, Χορμοβας 15, Ζαλωνης 2, Χατζηπαυλιδης 9(1), Μπουζικας 20(5), Μουρατιδης 5(1), Μονας 4, Βαρβέρης, Τσεγγος, Μπαμπαλης.

Το κερασάκι στη. Τούρτα το τελευταίο παιχνίδι της βράδυας με την καταπληκτική παρέα του Κυβεντίδη σε μια ακόμα παράσταση. Ο αεικίνητος Σαλαμανης έδωσε ρυθμό, το πολυβόλο Τζιουρτζιας εβαλε φωτιά στο διχτακι, και οι Τζινας με τον Πολυμενη κέρδισαν αρκετές μονομαχίες, αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος.

Οικογενειακή υπόθεση το σημερινό παιχνίδι για τον Ιωαννιδη και τον υιό του που σκόραραν μαζί τα δύο τρίτα των πόντων της ομάδας τους. Ανεπαναληπτος και ο Παπαγιαννης Δ. που σκόραρε κατά ριπας και επήλθε η νίκη.

BASKET GURUS: Τσιγαρας 8, Αλεξίου 2, Πολυμενης 3(1), Τζινας 3, Σαλαμανης 6, Χασιωτης 2, Κυβεντίδης 7, Χατζηπαντος 2, Τζιουρτζιας 10.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Ιωαννιδης Ι. 21(2), Τζημογιαννης, Ιωαννιδης Φ. 23 (4), Εκμετζογλου 2, Παπαγιαννης 10, Φουλατζικλιδης 3(1).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69