tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δυο ματς την Δευτέρα στο Νοσταλγία

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου είχαμε δύο αγώνες του Β Ομιλου που διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Βικέλας και στο κλειστό του Προμηθέα μετέπειτα. Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Αχθος Αρουρης απέναντι στους Basket Gurus αυτή την φορά, με σκορ 24-60. Στο βραδινό παιχνίδι οι Oklaχωμα επικράτησαν των Bad Boys με σκορ 70-44.

Δύσκολο απόγευμα για την καταπληκτική παρέα του Κυβεντίδη που δεν τους ήθελε η σπυριαρα με τίποτε. Τα καλάθια μπαίνοβγαιναν και επηλθε ο εκνευρισμός από την αστοχία. Ηθικόν ακμαιότατον όμως, ο Τσιγαρας ανανεωμένος ελαφρύτερος και ακούραστος, ο Τζιουρτζιας μοίρασε ασίστ, τάπες, κλεψίματα κια σκόραρε, τα αδέλφια Χωματα ήταν διδιμοι πύργοι στην άμυνα και ο Τζινας με τον Δελλιος σκόραραν στο ζωγραφιστό.

Σιφουνας η ομάδα του Δουλου, που μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση βλέπει με αξιώσεις την τετράδα και την είσοδο στα προημιτελικά του Β Ομιλου. Τανκ στην επίθεση ο Χαλκιας, αραχνη στην στρατόσφαιρα ο Ντελλας κατέβασε τα μισά ριμπαουντ της ομάδας του, πύραυλος ο Κιορπες , θωρηκτό ο Κατροτζανακης, απροσπέλαστος ο Λιοντάκης!!

BASKET GURUS: Τσιγαρας 6, Αλεξίου, Πολυμενης, Τζινας 4, Σαλαμανης 3, Χωματας Σ. 4, Δελλιος, Χωματας Ι., Κυβεντίδης, Τζιουρτζιας 4, Χατζηπαντος 3.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ : Ντελλας 11, Γαλανιδης 4, Λαμπράκης 3(1), Παρασκευοπουλος 5, Κιορπες 4, Λιοντάκης, Ζαννος 7, Κατροτζανακης 4, Χαλκιας 16, Λιακοπουλος 6.

Οδοστρωτήρας μπήκε η ομάδα του Μπεκιαριδη , θέλοντας να δείξει από την αρχή τις διαθέσεις της. Έτρεξε στο γήπεδο, πίεσε στην άμυνα και μετά από ομαδική δουλειά σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Βέλος οι Μπιτερνας και Τουφας στην επίθεση, αχαστος ο Παπανικολάου και ο Κωτιαδης από μέση απόσταση και ο Τσιριμπακας με τον Τσαλιγοπουλο κέρδισαν πολλές μάχες στο ζωγραφιστό. Buzzer beater από τον Κουμτσιδη στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου πίσω από το κέντρο, που επισφραγισε την γεμάτη παρουσία του.

Με απουσίες η αρμάδα του Μπακαλιδη και με τον Δουλαλα να αποχωρεί στο 2ο ημίχρονο λόγω μικροτραυματισμου, δεν άντεξε στην πίεση των αντιπάλων και επηλθε η ήττα. Τρομερός ο Παπαδόπουλος που πήρε στην πλάτη του το σκοράρισμα της ομάδας, ακούραστος ο Γώγος , μαεστρος ο Στικας και πολυεργαλειο ο Ελευθεριάδης σε άμυνα και επίθεση. Διόσκουροι στην άμυνα οι Πολυμερης και Γαβριήλακης έβαλαν τα δυνατά τους.

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 6, Κουλης, Παπανικολάου 13(2), Μπιτερνας 8, Τουφας 12, Κουμτσιδης 13(1), Τσιριμπακας 8, Μπεκιαριδης, Τσαλιγοπουλος 10.

BAD BOYS: Γώγος 4, Ελευθεριάδης 8, Δουλαλας, Μπακαλιδης, Παπαδόπουλος 23(3), Στικας 9(1), Γαβριήλακης, Πολυμερης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69