tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπασκετική πανδαισία στο Νοσταλγία

Μπασκετική πανδαισία χθες Τετάρτη 5 Ιουνίου με τρεις αγώνες για το τουρνουά Νοσταλγία. Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι οι Μορφές επικράτησαν των Φουφουτος με σκορ 57-50.

Στο βραδινό παιχνίδι στο ΕΑΚ οι Χωρίς Έλεος κέρδισαν τους Βέροια 23 με σκορ 37-64. Τελος στο άλλο παιχνίδι που έγινε παράλληλα στο κλειστό του Προμηθέα οι Τexas Losers κέρδισαν τους Havana με σκορ 76-45.

Εδειξαν μέταλλο νικητή οι παίκτες του Καραμιχου, παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ για σχεδόν 3 δεκάλεπτα κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να φύγουν με το ροζ φύλλο. Ο Χατζηκυριακιδης Σ. κέρδισε κατά κράτος τους αντιπαλους ψηλους, ο Χριστοφοριδης πλήγωσε από μέση απόσταση και ο Τριγωνης κατέβασε πολλά ριμπαουντ.

Έμεινε από δυνάμεις και καθαρό μυαλό η αρμάδα του Μωυσιαδη, καθώς δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε στον αγώνα μέχρι τέλους.

Τσιμτσιριδης και Πανταζής έτρεχαν σαν σαιτες στην επίθεση σκοράροντας κατά βούληση, ο Γαλανουδης πάλεψε στην ρακέτα και ο Λάζαρου έκλεψε μπάλες αλλά δεν ήταν αρκετα για να αποφύγουν την ήττα.

ΜΟΡΦΕΣ: Χριστοφοριδης 10, Καραμιχος 5(1), Μαυροπουλος, Τζιουμακης 9, Χατζηκυριακιδης Σ. 17, Ιωσηφιδης 10, Τσιουντας, Τριγωνης 6, Τοκας, Χατζηκυριακιδης Θ.

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Παπαδόπουλος 6(1), Πανταζής 21(2), Λάζαρου, Τσιμτσιριδης 13(2), Γαλανουδης 5, Σαραφης 3(1), Αμοιριδης 2.

Αχρωμη και άγευστη παρουσιάστηκε η ομάδα του Ηλιαδη που έδειχνε να μην πιστεύει στην νίκη παραδίδοντας τα όπλα από νωρίς. Πάλεψε στην ρακέτα ο Μπαλτζης και ο Μιχαηλίδης , οαση ήταν ο Αβραάμ και μαχητής ο Τζανετος αλλά δεν τους βγήκε τίποτε σωστά.

Στην αντίπερα όχθη ο Ιωαννιδης Junior ήταν να τον πιεις στο ποτήρι!! Σκορασε, έτρεξε, μοίρασε ασίστ σπάζοντας τα κοντέρ της στατιστικής. Ο Ουζουνης για ένα ακόμα παιχνίδι σκόραρε με μαθηματική ακρίβεια και ο Τζίμογιαννης ήταν άριστος!!

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβραάμ 6, Ευθυμιάδης 6(2), Μιχαηλιδης 4, Τρομπουκης, Κουτσαλιαρης 2, Λεονταράκης, Μπαλτζης 9, Βασιλόπουλος 5, Τζανετος 5.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Ουζουνης 15(2), Τζίμογιαννης 10, Κυρητοπουλος 4, Ιωαννιδης Φ. 26(5), Παπαγιαννης Δ. 7, Εκμετζογλου 2.

Φουριοζοι μπήκαν οι Τεξανοι στο παιχνίδι με τον αρχηγό Μπιζετας σε μεγάλα κέφια να βομβαρδίζει απο τα 6,75. Ο Παγανης για ένα ακόμα παιχνίδι δεν είχε αντίπαλο και ο Τσιπης έκανε πάρτι στην ρακέτα. Μοίρασε ασίστ ο Τσατσας και βοήθησε στην επίθεση ο Αθανασίου.

Δεν κατάφεραν οι Κουβανοί να ανταπεξελθουν στην πίεση των αντιπάλων τους και μαζί με την αστοχία επηλθε η ήττα. Οι Μυτιλεκας και Αργυρόπουλος πυροβολούσαν από μακριά, ο Κοντοκωστας και ο Καρανασιος πάλεψαν στο ζωγραφιστό αλλά δεν κατάφεραν πολλά.

TEXAS LOSERS: Τσατσας 4, Αθανασιου 4, Τσιπης 10, Μπιζετας 17(3), Παγανης 27(3), Χατζής 6, Ντοβας 6, Μανουρας 2.

HAVANA: Μυτιλεκας 14(2), Κοντοκωστας 5, Καρανασιος 4, Μόσχου 2, Μποροδημος, Τσιαρας, Σιδηρόπουλος 5, Αργυρόπουλος 11(3), Καπαγερίδης 2, Καραινδρος 2.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69