tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Βγήκε η τρίτη ομάδα των ημιτελικών

Την Πέμπτη 20 Ιουνιου στο ανοιχτό γήπεδο της Εληας βγήκε και το τρίτο εισητηριο για την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου οι Oklaχωμα κέρδισαν τις Μορφές με σκορ 72-56.

Δυσκολη πρόκριση για την αρμάδα του Μπεκιαριδη , που κατάφερε να πάρει την πρόκριση χαρης στην πιεστικη τους άμυνα. Ο Παπανικολαου στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι έτρεξε, μοίρασε και σκόραρε από μακριά, ο Κουμτσιδης κέρδισε πολλές μάχες παλικαρίσια στο ζωγραφιστό, και οι Τσαλιγοπουλος με τον Τσιριμπακα βράχοι στην άμυνα.

Τελευταίο παιχνίδι για τις ανεπαναληπτες Μορφές του Καραμιχου, που πούλησαν ακριβά το τομάρι τους. Ασταμάτητος ο Χατζηκυριακιδης Σ. που σκόραρε, μοίρασε και κατέβασε μπάλα. Ο Χριστοφοριδης στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι έδωσε λύσεις από μακρια, ο Σκουμποπουλος πυροβολούσε και ο Τριγωνης έγινε τιραμολα σε άμυνα και επίθεση, αλλά έμειναν από δυνάμεις και επηλθε η ήττα.

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 4, Παπανικολάου 20(2), Κουλης, Μπεκιαριδης, Τσιριμπακας 2, Τουφας 4, Κουμτσιδης 26, Τσαλιγοπουλος 4, Μπιτερνας 12

ΜΟΡΦΕΣ: Χριστοφοριδης 12, Καραμιχος 5, Κολιός 3(1), Χατζηκυριακιδης Σ. 20, Τριγωνης 7, Μαυροπουλος, Χατζηκυριακιδης Θ. 2, Σκουμποπουλος 7(1)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69