tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βγήκε το ζευγάρι του τελικού στο Νοσταλγία

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 21:15 στο ανοιχτό γήπεδο Άρης Γεωργιάδης στην Εληα διεξήχθη και ο δεύτερος Ημιτελικός του τουρνουά Νοσταλγία. Χωρίς να μείνει κανένας από τους θεατές παραπονεμενος σε ένα ωραίο παιχνίδι οι Oklaχωμα κέρδισαν τους Texas Losers με σκορ 72-65.

Δυνατα μπήκε η αρμάδα του Μπεκιαριδη, απόντος του αρχηγού και τελείωσε το 1ο δεκάλεπτο με βραχεία κεφαλή ενός καλαθιού. Με μπροστάρη στην επίθεση τον Κουμτσιδη συνεχίστηκε η καλη επιθετική λειτουργία και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη. Ένα κακό 3ο δεκάλεπτο όμως άλλαξε τις ισορροπίες, αλλά κάπου εκεί πήρε το όπλο του ο Παπανικολάου και εκτέλεσε με συνεχομενους ποντους την αντίπαλη άμυνα. Άξιος συμπαραστατης ο ιπτάμενος Κορυτσάιος στο σκοράρισμα, βράχοι στην άμυνα Τσαλιγοπουλος και Τσιριμπακας. Νίκη και πρόκριση στον τελικό με αήττητη πορεία, όπου θα αντιμετωπίσουν τους πολύ δυνατούς Dalton's.

Μέτριο ξεκινημα για τους Τεξανους του Μπιζετα, που βρέθηκαν στο πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ παρα την τρομερή απόδοση του Τσιπη. Στο 3ο δεκάλεπτο όμως ένας καταπληκτικός Παγανης έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση. Με ένα σερί 10-0 πέρασαν μπροστά και έφτασαν την διαφορά στην μέγιστη απόδοση της των δέκα ποντων! Ο Ντοβας σκόραρε από μακριά, ο Αθανασίου εβαλε βολές και ο Τσατσας μοίραζε ασίστ. Ένα μπλακ άουτ όμως στην 4η περίοδο με απανωτές λάθος επιθέσεις και αστοχία στα σουτ τους έριξε το ηθικό και δεν μπόρεσαν να κυνηγήσουν κάτι παραπάνω στα τελευταία 2 λεπτά της αναμέτρησης. Τρομερή πορεία για τους Texas Losers που θα δώσουν μια τελευταία παράσταση στον μικρό τελικό απέναντι στους Bad Boys, με φοντο την Τρίτη θέση και τα μετάλλια.

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 4, Παπανικολάου 19(2), Κορυτσάιος 12, Τουφας 4, Κουμτσιδης 23, Τσαλιγοπουλος 6, Τσιριμπακας 4, Κυριαζοπουλος, Κουλης, Μπεκιαριδης, Μπιτερνας.

TEXAS LOSERS : Παγανης 22, Τσατσας, Πυρκας, Τσιπης 29, Μπιζετας 3(1), Αθανασιου 2, Ντοβας 4, Φιτσιος 5, Χατζής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69