tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με Καπνά κόντρα στους Ικάρους Γιαννιτσών ο Ζαφειράκης

Το Σάββατο 29/9 ανοίγει η αυλαία της Α ΕΚΑΣΚΕΜ με την ομάδα του Ζαφειράκη να υποδέχεται την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών η οποία ενισχύθηκε σημαντικά . Η ομάδα του Ν. Τούφα θα παρουσιαστεί στο παρκέ με την παρουσία ενός παίκτη που έχει φορέσει ξανά την ''πορτοκαλί στολή''.

Ο Κ. Καπνάς θα βοηθήσει σημαντικά στην οργάνωση του παιχνιδιού και θα δώσει ταχύτητα στην ομάδα. Από τα ματς του 1ου γύρου θα απουσιάσει ο Στ Ζιάνης λόγω κάκωσης γονάτου. Η ομάδα όλο αυτό το διάστημα δούλεψε πάρα πολύ στην τακτική κυρίως γιατί 6 παίκτες προέρχονται από τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου και χρειάζονταν χρόνο προσαρμογής. Μόνο γι' αυτό το ματς θα πάρει μέρος και ο Θ. Ζαχαριάδης που θα φοιτήσει στην Ξάνθη και δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Μ.Α.Γιαννιτσων αντιμετωπίζει τους Πάνθηρες Κατερίνης, ο Πιερικός τους Αετούς Βέροιας, το Αιγινιο τον Εδεσσαϊκό, η Αριδαία το Κιλκίς και η Αλεξ/α τον ΑΓΕΠ Κατερίνης. Ρεπό ο Βατανιακός.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Το τμήμα των 2οο5 που θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στο πρωτάθλημα μίνι κληρώθηκε στον όμιλο με τον Αοκ Βέροιας, Αλεξάνδρεια, Φίλιππο Βέροιας, Μ.Α. Γιαννιτσών. Το πρωτάθλημα τους ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου. Η ταλαντούχα ομάδα του Θ. Πουρλίδα εδώ και 4-5 χρόνια κερδίζει συνεχώς με μεγάλες διαφορές τις αντίπαλες ομάδες και θα δούμε φέτος αν θα συνεχίσει αυτό το εκπληκτικό σερί. Οι αγώνες θα γίνονται κάθε Κυριακή πρωί.

Πολύ πιθανόν το τμήμα του Ηρ Τούφα να δώσει το 2ο φιλικό αγώνα με τον ΑΟΚ Βέροιας, το Σάββατο στις 11π.μ με το τμήμα των 2006-07 στο ΔΑΚ Νάουσας. Την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκε με τους Αετούς Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69