tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εντός έδρας ήττα για τους Αετούς από τον Αιγινιακό

Την πρώτη τους εντός έδρας ήττα στους 19 μήνες ζωής, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο γνώρισαν σήμερα οι Αετοί Βέροιας.

Έπειτα από μία μέτρια εμφάνιση, με κύριο χαρακτηριστικό την αστοχία αλλά και την (ασυνήθιστα) κακή άμυνα, η ομάδα της Ημαθίας γνώρισε την ήττα από τον πολύ καλό σήμερα Αιγινιακό.

Οι γηπεδούχοι είχαν 9 άστοχες βολές, έξι από τις οποίες στα τελευταία λεπτά, με αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες, δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 67-68 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα της Πιερίας σημείωσε 10 τρίποντα, τα περισσότερα σε καίρια χρονικά σημεία της αναμέτρησης και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 1ο δεκάλεπτο, βελτίωσε την άμυνα της και κατάφερε στο τέλος να υποχρεώσει τους Αετούς στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα.

Πρώτος σκόρερ των "ασπρόμαυρων" ήταν ο Μάκης Ιωσηφίδης, που σημείωσε 22 και τον ακολούθησαν οι Σωκράτης Χατζηχαρίσης με 19 και Χάρης Χρυσάφης-Δημήτρης Παπαδόπουλος που σημείωσαν από έξι.

Επόμενο παιχνίδι για τους Αετούς, το Σάββατο 2/2 στην Κατερίνη, με τον ΓΑΣ Πάνθηρες.

Τα δεκάλεπτα : 21-14, 33-30, 48-48, 67-70

Αετοί Βέροιας : Τσιμιτσιρίδης 5, Κασάπης 2, Παπαδόπουλος Δ. 6 (2), Γκεκόπουλος 4, Πάππου 3, Ιατρού, Χρυσάφης 6 (2), Παπαδόπουλος Γ., Χατζηχαρίσης 19 (3), Ιωσηφίδης 22 (4)

ΑΟΚ Αιγινιακός : Κατσιάνος 17 (5), Αργυρόπουλος 12 (2), Βουτσικόπουλος Α. 14 (2), Βουλτσίδης 20, Βουτσικόπουλος Θ. 7 (1), Μελίδης, Κίλιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69