tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο Αιγίνιο ο αγώνας των Αετών Βέροιας με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Με την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Αετών Βέροιας για την τρίτη αναμέτρηση της πρώτης φάσης των play off με αντίπαλο τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Μετά την απόφαση της ΕΚΑΣΚΕΜ, κρίνοντας την ακαταλληλότητα του ολισθηρού νέου παρκέ στο 2ο Γυμνάσιο της Αλεξάνδρειας, ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 4/5 και ώρα 18.00 στο Αιγίνιο.

Ο Ντάνης Τυριακίδης και οι παίκτες του προετοιμάστηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το προηγούμενο διάστημα και παρά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, οι προπονήσεις είχαν την ίδια ένταση με στόχο να διατηρηθούν άπαντες σε καλή κατάσταση ενόψει της αυριανής αγωνιστικής υποχρέωσης.

Θυμίζουμε πως ο νικητής θα αγωνιστεί στον τελικό του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ζευγαριού και συγκεκριμένα μία ομάδα εκ των ΦΟ Αριδαίας και Ίκαρων Γιαννιτσών.

Ο ηττημένος θα ολοκληρώσει αύριο τις φετινές του υποχρεώσεις και θα ξεκινήσει άμεσα τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Για τους Αετούς ωστόσο ο προγραμματισμός έχει ήδη προχωρήσει αρκετά καθώς έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες κινήσεις με στόχο τη βελτίωση και καλύτερη οργάνωση σε όλους τους τομείς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69