tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παραμένει στους Αετούς ο Τυριακίδης

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοίνωσε την παραμονή του Ντάνη Τυριακίδη στον πάγκο του ανδρικού τμήματος.

"Μετά από δύο χρόνια κατά τα οποία κατέθεσε τα διαπιστευτήρια και άφησε το στίγμα του στον σύλλογο, η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα να συνεχίσει τη συνεργασία της και να του εμπιστευτεί τις τύχες του ανδρικού τμήματος για τη σεζόν 2019/2020.

Έχοντας ένα ρόστερ που (εκ του αποτελέσματος) ήταν άκρως ποιοτικό, με αποτέλεσμα η ομάδα να αγωνιστεί στον τελικό του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, απέδειξε πως έχει τις γνώσεις αλλά και τις δυνατότητες να συνεχίσει το έργο του, για το οποίο η διοίκηση της ομάδας είναι απόλυτα ευχαριστημένη.

Στο διάστημα της θητείας του, η ομάδα είχε απολογισμό 54 νίκες και 11 ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (46-9 και 8-2 αντίστοιχα), συνολικούς πόντους 4603-3230, με την ομάδα να έχει την καλύτερη άμυνα και στις δύο κατηγορίες που αγωνίστηκε.

Θυμίζουμε πως οι στόχοι που έθεσαν οι Αετοί Βέροιας τα προηγούμενα χρόνια, επιτεύχθηκαν και με το παραπάνω και εκ των πραγμάτων (αλλά και τον προσδοκιών που άφησε η φετινή πορεία), για την επόμενη σεζόν έχουν οριοθετηθεί σε υψηλότερο επίπεδο..." αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69