tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των Αετών

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα (1/7) στο Κλειστό του ΔΑΚ "Βικέλας" η 3η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Αετών Βέροιας.
Ο χώρος επιλέχθηκε συμβολικά έτσι ώστε να λάβει χώρα στον φυσικό χώρο του συλλόγου αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να εκφράσει τη γνώμη και να αναπτύξει τη σκέψη του μπροστά στα μέλη του ΔΣ αλλά και σε όλους τους παρευρισκομένους.

Την αρχή έκανε ο Γραμματέας του συλλόγου, Αργύρης Τσιγγενόπουλους που αναφέρθηκε στα θέματα της Συνέλευσης και ακολούθησε ο Πρόεδρος, Σίμος Γαβριηλίδης ο οποίος μίλησε για τα αγωνιστικά και οργανωτικά πλάνα του σωματείου.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους γονείς των παικτών της Ακαδημίας, που έδειξαν τεράστια υπομονή στην περσινή πρώτη χρονιά προσαρμογής για τα τμήματα υποδομής, για τα οποία ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω καθώς εγγράφησαν πάνω από 40 παιδιά.
Ακολούθησε το οργανόγραμμα της νέας σεζόν για το ανδρικό τμήμα, με τον πρόεδρο να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος για τους στόχους, μιλώντας αποκλειστικά για άνοδο στη Γ Εθνική.
Άλλωστε, η περσινή πορεία έδειξε πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να κάνει το βήμα παραπάνω και μέσα από την επίτευξη αυτού του στόχου, θα δοθεί και η απαραίτητη ώθηση στα τμήματα υποδομής, ώστε να αυξηθεί το κίνητρο.
Πριν τη συζήτηση στο Κλειστό του Μακροχωρίου, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου η ψηφοφορία μεταξύ των μελών για την ανάδειξη του νέο ΔΣ (διετούς θητείας), τα αποτελέσματα της οποίας ανέδειξαν τα εξής πέντε πρόσωπα :
Γαβριηλίδης Συμεών
Φωτιάδης Αντώνιος
Τσιγγενόπουλος Αργύριος
Παπαδοπούλου Χριστίνα
Κυριακίδου Ευφημία
Η συγκρότηση σε σώμα θα λάβει χώρα εντός 15 ημερών και ενδέχεται να προστεθούν νέα πρόσωπα στο ΔΣ, όπως θα αποφασίσει το εν λόγω Διοικητικό Συμβούλιο

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69