tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η ακαδημία του Φιλίππου έκοψε την βασιλόπιτα

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο κλειστό γήπεδο του Προμηθέα στη Βέροια η Ακαδημία μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου (16/2), την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κος Λαζός Ηλίας, οι προπονητές της ανδρικής ομάδας Γκίμας Δημήτρης και Χρήστος Μπλατσιώτης, οι προπονητές των ακαδημιών Μανώλης Λευκόπουλος, Θοδωρής Τσάτσας, Χριστόφορος Κουρουζίδης και Φαίδων Παραπούρας και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας Φαίδων Παραπούρας, Δημήτρης Σουτζόπουλος, Φωτής Καβαργύρης, Βαγγέλης Σισμάνης και Δημήτρης Τσεσμετζίδης.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Δημήτρης Γκίμας προλόγισε την εκδήλωση τονίζοντας : “Μας τιμά πολύ η παρουσία σας. Θεωρούμε πως είμαστε μια οικογένεια και όσο περνά ο καιρός αυτή η οικογένεια μεγαλώνει περισσότερο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.” στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Στέργιος Διαμάντης ο οποίος είπε : “Ο Φίλιππος Βέροιας είναι μέσα στην καρδιά μου, προέρχομαι μέσα από αυτό το σωματείο και πιστεύω ότι έχοντας στην προεδρεία της διοικούσας επιτροπής έναν Ηλία Λαζό και έναν Γιάννη Στεργίου τότε πιστεύω ότι το μέλλον του σωματείου θα είναι λαμπρό. Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία πάνω απ’ όλα.”

Τέλος ο Δημήτρης Σουτζόπουλος μίλησε εκ μέρους της ανδρικής ομάδας ο οποίος τόνισε ότι : “Προτεραιότητα στη ζωή σας πρέπει να είναι η μάθηση και το σχολείο. Βέβαια όλα μπορείτε να τα συνδυάσετε και να πετύχετε και στα δύο. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία”.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας για όλα τα τμήματα της ακαδημίας με τυχερούς την ομάδα των Εφήβων ενώ στα τσουρεκάκια που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας τυχεροί ήταν οι Σαλαμάνης Δημήτρης, Κοτσίδης Σιδέρης, Νικάϊ Θανάσης, Δούλαλας Γιώργος, Μυτιλέκας Δημήτρης, Καραγιάννης Άγγελος, Θεοδορόπουλος Γιώργος, Ζύφι Κωνσταντίνος και Μιχαηλίδης οι οποίοι παρέλαβαν δώρα από τους χορηγούς BENETTON, Οπτικά LIOLIOS και SPORT CENTER Αγάπιος Μειμαρίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69