tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θεοδοσιάδης - Πρίντζιος: "Δίκαια κυπελλούχος η Βέροια (βίντεο)

Δίκαιη χαρακτήρισαν τη νίκη και την κατάκτηση του κυπέλλου οι προπονητής των φιναλιστ του κυπέλλου, Δημήτρης Πρίντζιος και Σάκης Θεοδοσιάδης. Στις δηλώσεις τους σημείωσε:

Δημήτρης Πρίντζιος, προπονητής Τρικάλων: «Πολλά συγχαρητήρια στη Βέροια για τη νίκη της και την κατάκτηση του κυπέλλου ήταν καλύτεροι και κέρδισε δίκαια αυτό το παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι ήμασταν. Επηρεαστήκαμε πολύ από τον τραυματισμό του Λίτσι, εκεί οι ποδοσφαιριστές μας πανικοβλήθηκαν γιατί ο Λίτσι είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής. Παρόλα αυτά πήγαμε με το σκορ 1-0, μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πατούμε καλύτερα. Προσπαθήσαμε να βγούμε με αντεπιθέσεις από τα πλάγια, γιατί γνωρίζαμε την Βέροια δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε αλλιώς, έχει παίκτες επαγγελματίες και γυμνασμένους. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε μία ακόμη αναγκαστική αλλαγή με τον Ανδρίτσο, και σε μία αντεπίθεση της Βέροιας δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ στο 72’ και εκεί πιστεύω τελείωσε ο τελικός. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων και είμαι πολύ περήφανος γι αυτούς. Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και ρωτάω «είναι δίκαιο να αγωνιστούμε την Τετάρτη μετά από ένα τόσο τελικό με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας»; Είχαμε τραυματισμούς και η αποκατάσταση ερασιτεχνών αθλητών δεν γίνεται τόσο γρήγορα όσο των επαγγελματιών. Ξέρουμε ότι η Ένωση δέχεται πιέσεις αλλά δεν είναι δίκαιο, το πρωτάθλημα πρέπει να παιχθεί με ίσους όρους. Λογικό είναι να παίξουμε την Κυριακή 12 Μαΐου και θα κάνουμε αίτημα γι αυτό».

Σάκης Θεοδωσιάδης, προπονητής Βέροιας: «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για το πρόσωπο που έδειξαν σήμερα. Δίκαια έφτασαν στον τελικό. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στα μπαράζ. Δεν θα ήθελα να πω για το παιχνίδι τίποτα. Η σκηνή με τους πανηγυρισμούς των παικτών δείχνει το κλίμα που επικράτησε στην ομάδα όλη την χρονιά, την ομοιογένεια και την οικογένεια που χτίστηκε όλο αυτό το διάστημα και την ηρεμία που παρείχε η διοίκηση. Το κερασάκι στην τούρτα σήμερα ήταν η κατάκτηση του κυπέλου. Ξεκινώντας αυτή η ομάδα το καλοκαίρι, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, ακούστηκαν πολλά, γράφτηκαν πολλά, αλλά οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους αθλητές που ήταν οι πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς. Τα συγχαρητήρια ανήκουν και στους συνεργάτες μου και στο προσωπικό που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα να έχει καλή λειτουργία στην καθημερινότητά της. Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά. Η φετινή χρονιά ήταν μεταβατική, με την τωρινή διοίκηση και την οικογένεια Μπίκα μπαίνουν οι βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, ανεξάρτητα από τα ποια πρόσωπα θα είναι στην Βέροια τη νέα χρονιά. Μέχρι τις 14 Μαΐου θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις και την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε φιλικό φιέστας με τη Δόξα Δράμας».

Σε ερώτηση για το μυστικό της μεταμόρφωσης της Βέροιας, ο κος Θεοδωσιάδης απάντησε «το μυστικό ήταν η χημεία. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα εμπιστεύθηκα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν υπήρχαν βασικοί και αναπληρωματικοί. Ρεαλιστικά κάποιοι έπαιζαν, σήκωσαν όλο το βάρος γιατί η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Με πρωτεργάτες τον αρχηγό μας τον Αλέξη Βεργώνη, τον Στέλιο Μαραγκό, τον Σάκη Κανούλα, τον Πάρη Μπακάλη στηρίχθηκαν οι νεότεροι χτίστηκαν καθαρές σχέσεις με διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα παιχνίδι με το παιχνίδι κατορθώσαμε να φτάσουμε εδώ που ήμαστε σήμερα».

Γιάννης Κυρκιλιανίδης, αρχηγός Τρικάλων: «Συγχαρητήρια στην Βέροια για την δίκαιη κατάκτηση του κυπέλου. Πολλά συγχαρητήρια και στην δική μου ομάδα και τον προπονητή. Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που είχαμε για τη νίκη. Σε αρκετά διαστήματα του αγώνα σταθήκαμε καλά. Είχαμε και κάποιες φάσεις, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά όταν φτάνεις σε ένα σημείο να χάνεις τη συγκέντρωσή σου μια ομάδα σαν τη Βέροια, να σε τιμωρήσει. Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο μεγάλο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Είτε παίξουμε Τετάρτη είτε Κυριακή εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Είναι η τελευταία μου χρονιά, γέμισα ποδοσφαιρικά, είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω. Ας τραβήξει μπροστά η νέα γενιά».

Αλέξης Βεργώνης, αρχηγός Βέροιας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρέθηκε στον τελικό. Να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου. Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την ομάδα μας, προπονητικό team, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, σε όλους τους ανθρώπους που καθημερινά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Θεωρώ ότι θέλαμε το κύπελλο, το δείξαμε, το πήραμε και κλείσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69