tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ήττες για τις Μικτές της ΕΠΣ

Την ήττα με σκορ 6-1 γνώρισε η ομάδα Παίδων της Ημαθίας απέναντι στην αντίστοιχη της Μακεδονίας. Ο πολύ δυνατός αέρας επηρέασε την ομάδα της Ημαθίας που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιμετωπίσει την ανώτερη ομάδα της Μακεδονίας. Αν και μείωσε σε 4-1 με γκολ του Κίτσα δέχτηκε στο τέλος άλλα 2 γκολ.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Κωστογλίδης, Σερεμέτας(41'Μπράβος),Θυμιόπουλος(25'Μπίζος), Τασιόπουλος, Βράνας, Λαζεκίδης(64'Τσοπουρίδης), Κίτσας, Μαντζής(47'Βασιλειάδης Ν.),Μιχαηλίδης,Παπαιωάννου(25'Μαργαρίτης), Σακάκος .

Η ομάδα Νέων της Ημαθίας έχασε με σκορ 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Μακεδονίας.Η ομάδα της Ημαθίας καλύτερη στο α' ημίχρονο προηγήθηκε στο 7' με τον Πιπιλιάρη και δέχτηκε την ισοφάριση στο 13'. Στο β' ημίχρονο η ομάδα της Μακεδονίας ήταν καλύτερη,πίεσε για το δεύτερο γκολ που το πέτυχε τελικά στο 85',την στιγμή που η ομάδα της Ημαθίας είχε ισορροπήσει το παιχνίδι.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Ζάχος, Χαραλαμπίδης , Θεοδώρου (Κιρκιλιανίδης). Γατουρτζίδης,Παρασχόπουλος(86' Δεληβός), Μωυσίδης(54'Μουρατίδης),Πιπιλιάρης, Συμεωνίδης , Βασίλτσης (86'Σιδηρόπουλος), Δασκαλάκης, Λούτσης .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69