tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Αποτελέσματα ηλικιακών τμημάτων

K17

Παλικαρίσια νίκη για τους νέους (Κ17) της ΠΣ ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE όπου στα πλαίσια της 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος επικράτησε εκτός έδρας 1-2 επί της αντίστοιχης ομάδας της Νίκης Βόλου η αναμέτρηση διεξήχθη στο στάδιο Παντελή Μαγούλα στον Βόλο.

Από το πρώτο λεπτό οι δυνατές μονομαχίες αγώνας κυριάρχησαν στον αγώνα με χαρακτηριστικό ότι στο 25΄ λεπτό η ομάδα της Βέροιας υποχρεώθηκε να κάνει την πρώτη της αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Λαζικίδη Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 0-0 με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους να ανοίξουν το σκορ Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νίκης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μετά από μία κακή αντίδραση της άμυνας της Βέροιας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 46΄ με τον Ιωάννου.

Στην συνέχεια η ομάδα της Βέροιας πήρε την πρωτοβουλία του αγώνα και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ υπέρ της σημειώνοντας 2 καταπληκτικά γκολ στο 72΄και 87΄ του Βασίλτση. Στο υπόλοιπο χρόνο του αγώνα το μόνο που κατάφερε η αντίπαλη ομάδα ήταν μια χαμένη ευκαιρία με σουτ στο δοκάρι και στην συνέχεια στα χέρια του γκολκίπερ της Βέροιας Αδαμίδη.

ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Αδαμίδης , Βρανάς , Καρασαρίδης , Χαβιαρόπουλος , Λαζεκίδης (23' Χατζηβασιλειάδης ) , Παπαιωάνου , Μαργαρίτης (68΄ Βασιλειάδης ), Φωτόπουλος (68΄ Τερμιτζόγλου), Βασίλτσης , Τάσο (55΄ Καραγιάννης), Τσέας.

ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ16

Σημαντική νίκη εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα στην κατηγορία Κ16 των τμημάτων  υποδομών της ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ απέναντι στον ΓΑΣ Κοπανου και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα πλησιάζοντας την τρίτη θέση Ο αγώνας διεξήχθη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο του Καπονού με σκόρ 1-5 .  Τα γκολ της Βέροιας σημείωσαν οι Σερεμέτας (2) , Παναγιωτίδης Νικολόπουλος  Παπαθεοδώρου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ

Ορμανίδης , Κελέσμητος , Κοσμίδης , Μίχος , Στογιάννης , Λογγινίδης , Κότσαλης , Χατζηπαυλίδης , Κουτσουπιάς , Μανωλάς , Αμανατίδης 

ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ16 

Τσανασίδης ( Λίβας ) , Κυριακίδης (Κώττας ) , Καραγιάννης (Πιπερίδης ) , Παπαθεοθώρου , Τσουλτσίδης (Τσίλης ), Γαλόπουλος (Δίπλας ), Τσιγγενόπουλος , Παναγιωτίδης , Σερεμέτας , Λουτζιανιώτης (Τσανακσίδης ), Αμπρικίδης (Νικολόπουλος ) .           

ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ14 

Ακόμα μία ευρεία νίκη πρόσθεσε στην φετινή της συμμετοχή η  1η ομάδα στην κατηγορία  Κ14 των τμημάτων  υποδομών της ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του ΑΤΛΑ Ζερβοχωρίου   σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος  με τελικό αποτέλεσμα 10-2

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

 ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (1)

Διαμαντόπουλος ,  Αδαμόπουλος ,Τσίουχας , Στίμος , Αναστασόπουλος (Μούκας) , Κετόγλου (Βήτος) , Βασιλακάκης (Καρίδας) , Νικόπουλος (Δούκας) , Αδαμίδης  (Λαφάρας),  Σιγγούνας (Τούφας)  , Χατζηπάντος.

ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ

Πολύζος , Καμτσόπουλος , Μήτρου Στ , Γαϊτανίδης , Παντζαρτζίδης , Παραστατίδης , Δερματόπουλος (Μήτρου Νικ) , Φωτιάδης (Μήτρου Δ), Τηλκερίδης , Μπρίσκος ,Μήτρου Γρ.  

ΤΑ ΓΚΟΛ

Για την Βέροια : Αδαμίδης , Βασιλακάκης (2) , Χατζηπάντος (3) , Λαφάρας (2) , Βήτος , Τούφας .

Για τον ΓΑΣ Κοπανού : Μήτρου Στ (2)

Διαιτητής:  Μπακάλης Αλέξανδρος  

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την 2η ομάδα στην κατηγορία  Κ14 των τμημάτων  υποδομών της ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ νικώντας την αντίστοιχη ομάδα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου σε αγώνα  που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακροχωρίου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος  με αποτέλεσμα   0-4

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Γιάννινας ,  Αργυρόπουλος Δ , Τσιαμπάς  , Αργυρόπιυλος Κ , Καραδήσογλου , Κατσαμπέρης , Παπαδόπουλος , Δημόπουλος , Μουρατίδης , Σαχπατζίδης , Καραβασόπουλος.

ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (2)

Μπόσινας (Αβετίδης) , Τσουλτσίδης , Πατάκης (Δαρλας) , Μπρανιώτης, Τσιούγγαρης  , Συμπεθέρης (Γελαδάρης) , Γιαγτζίδης Παπαδόπουλος (Κορο) , Αχλιώπας (Δημητρίου) , Μελιόπουλος (Βασιλείου), Καρασαρίδης

ΤΑ ΓΚΟΛ

Τα γκολ για την ομάδα της Βέροιας σημείωσαν :  Καρασαρίδης (3)  , Μελιόπουλος ,  

ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ12-Κ10-Κ8

Οι κατηγορίες Κ12 – Κ10 – Κ8 των τμημάτων υποδομής της Βέροιας συμμετείχαν το Σάββατο  15/2/2020 σε φιλικούς αγώνες στο γήπεδο του Καμποχωρίου με την ακαδημία FOOTBALL KINGS αποκομίζοντας όμορφες ποδοσφαιρικές και όχι μόνο στιγμές. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69