tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πανηγυρικά πρώτη η Βέροια - Κέρδισε δίκαια και στον Εύοσμο

Την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ' Έθνικης κατέκτησε η Βέροια. Στο τελευταίο ματς, επικράτησε με 0-2 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο και έκοψε πρώτη το...νήμα. Η "Βασίλισσα" ήταν καλύτερη, είχε περισσότερες ευκαιρίες και πήρε δίκαια τη νίκη. Τώρα το τι μέλλει γεννέσθαι με την άνοδο ή την αναδιάρθωση των πρωταθλημάτων θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Η Βέροια μπήκε στο ματς με τον καλύτερο τρόπο. Μόλις στο 8' ο Σκαθαρούδης βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, μετά από κεφαλιά πάσα του Βεργώνη και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Στην φάση του γκολ τραυματίστηκε στο πρόσωπο και αποχώρησε ο Κώστας Βεργώνης.

Έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος, η Βέροια έλεγξε τον ρυθμό και στο 27' έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Κανούλα μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ, Ο Κανούλας έχασε νέα ευκαιρία στο 30' όταν μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 33' σε θέση για γκολ βρέθηκε ο Μπλέτσας, μετά από σέντρα του Ζούρκου, αλλά ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα απόκρουσε την προβολή.

Στο 35' οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Αθανασιάδη αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Όπως στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο, η Βέροια μπήκε με γκολ. Στο 51' ο Χαντζάρας από αριστερά κερδισε τη μπάλα, την έσπασε δεξιά στον Μπλέτσα και αυτός μέσα από την περιοχή με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2. Στο 54' ο Μπλέτσας είχε ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή που κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 58' οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Παπαοικονόμου, που απόκρουσε σωτήρια ο Κοντογουλίδης.

Στο 70' η Βέροια απείλησε με σουτ του Τσικόπουλου που αποκρούστηκε από τον Παναγόπουλο. Καλή ευκαιρία έχασε και στο 82' ο Τσικόπουλος ο οποίος με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παναγόπουλο. Στο 84' ο Κανούλης με μακρινό σουτ επιχείρησε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά πάλι ο Παναγόπουλος απόκρουσε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεοδωρόπουλος (Δεμερτζής και Δέλλιος).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος, Σάββας, Μπάρμπας, Τριανταφυλλίδης, Καραμανλής, Ιβανίδης, Χειρίτρανας (75' Καπρέτσος), Χρήστου (62' Σουλίδης), Αθανασιάδης, Βουτσιάς (56' Παπαοικονόμου), Κουκουλέκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος (76' Μουχάλης), Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Μουρατίδης, Βεργώνης (12' Χατζάρας), Μπλέτσας (65' Τσικόπουλος), Ταϊρης, Σκαθαρούδης (73' Μελικιώτης), Κανούλας.

Τα αποτελέσματα

Αγρ. Αστέρας - Βέροια 0-2
Αμύνταιο- Κουφάλια 0-0
Μακεδονικός- Τρίγλια (διακοπή λόγω βροχής)
Αγκαθιά- Λαγκαδάς 4-0
Γιαννιτσά- Αριδαία 2-1
Εδεσσαϊκός- Παλαιοχώρι  1-1
Κύμινα- Μελιτέας 1-0

Βαθμολογία

  1. Βέροια 57
  2. Αγκαθιά 53
  3. Τρίγλια 52
  4. Άρης Παλαιοχωρίου 52
  5. Εδεσσαϊκός 45
  6. Αλμωπός 42
  7. Γιαννιτσά 37
  8. Μακεδονικός 36
  9. Αγροτικός Αστ. 34
  10. ΠΑΟ Κουφαλίων 22
  11. Ολυμπιακός Κυμ. 22
  12. Μελιτέας Μελίτης 18
  13. Λαγκαδάς 13
  14. Ερμής Αμυνταίου 13

* Μακεδονικός και Τρίγλια έχουν ένα ματς λιγότερο (διεκόπη λόγω βροχής με το σκορ 0-1 υπέρ της Τρίγλιας)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ