tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν Αμανατίδης, Θεοδοσιάδης - Στιγμιότυπα από το ματς

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, Α Ο Τρίκαλα-Βέροια, οι προπονητές των ομάδων, δήλωσαν τα εξής :

Θεοδοσιάδης (Βέροια)

«Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για την τεράστια προσπάθεια απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η προσπάθεια όμως δεν είχε αποτέλεσμα αλλά αυτό θα μας γιγαντώσει ακόμη περισσότερο. Και στα δύο ημίχρονα ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε στιβαρότητα και ηγεσία στο παιχνίδι. Όταν βρίσκεσαι νωρίς πίσω στο σκορ και αντιδράς τόσο καλά αυτό είναι κάτι. Είχαμε τις προϋποθέσεις και τον πλήρη έλεγχο. Δεν είχαμε παθητικό ρόλο αν και κινδυνέψαμε στο τέλος. Είχαμε ψυχραιμία και μετά το 2-0 και τα δώσαμε όλα για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Η εμφάνιση θα μας γιγαντώσει. Να πάψουμε να αδικούμε τον εαυτό μας. Δεν χαμηλώνουμε τα κεφάλια, συνεχίζουμε. Καλή επιτυχία στα Τρίκαλα και τον Περικλή Αμανατίδη».

Πασάς (παίκτης Βέροιας): «Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα και χάναμε από την αρχή. Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και από σήμερα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Αμανατίδης (ΑΟΤ) :

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, μπήκαμε συγκεντρωμένοι και το δείξαμε στην αρχή με το γκολ που σημειώσαμε. Στο επόμενο δεκαπεντάλεπτο δεν πατούσαμε καλά, αντέδρασε άμεσα η Βέροια και μας πήρε πολύ ώρα να ισορροπήσουμε. Είμαστε και εμείς ομάδα που θέλουμε τον έλεγχο του αγώνα. Στην επανάληψη , βρήκαμε χώρους, κάναμε γκολ αλλά στο τέλος μπήκαμε σε καθεστώς πίεσης. Μας έφερε άγχος το γκολ της Βέροιας γιατί και εμείς αδικούμε τον εαυτό μας. Ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι για να μην την πάθουμε όπως με τον Ολ. Βόλου. Καλή ομάδα η Βέροια, δεν απογοητεύεται, και αυτό δίνει μεγάλη αξία στη νίκη μας. Είναι δύο ομάδες από τα παλιά που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις και σπουδαίες επαρχιακές ομάδες. Αξίζουν να είναι πιο ψηλά και οι δύο».

Αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας που περνά ο παλαίμαχος άσος Σπύρος Μαραγκός: «Στο ποδόσφαιρο δεν είμαστε μόνο αντίπαλοι, όλοι μία αγκαλιά, είμαστε δίπλα του».

Οικονομόπουλος (παίκτης ΑΟΤ) : «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που ήταν πάνω μας στην βαθμολογία. Δεν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε μέχρι στιγμής στην έδρα μας και είχαμε, μία μικρή πίεση. Προς το τέλος ήμασταν λίγο μπερδεμένοι, λίγο αγχωμένοι , αλλά οι προσωπικότητες που έχουμε στην ομάδα , μας ισορρόπησαν την εικόνα. Καταφέραμε και κάναμε μία μεγάλη νίκη μετά από καιρό η οποία είναι πολύτιμη για την συνέχεια. Καλή επιτυχία στην ομάδα της Βέροιας».

Πηγή: https://trikalasportiva.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ