tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γεωργιάδης: "Μας έλειψαν το πάθος και η αποφασιστικότητα" (βίντεο)

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με την Καβάλα ο προπονητής της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης. Στις δηλώσεις του μεταξύ των άλλων σημείωσε ότι "...πέρα από το τακτικό κομμάτι και κάποια λάθη που κάναμε, αυτό που μας έλλειπε σήμερα ήταν το πάθος και η αποφασιστικότητα. Χάσαμε πολλές μονομαχίες. Το πρώτο πράγμα που θέτουμε ως απαραίτητο στοιχείο εμείς οι προπονητές, είναι να είσαι αποφασιστικός και να κερδίσεις περισσότερες διεκδικήσεις που υπάρχουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν το καταφέραμε. Θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, η Καβάλα ήταν καλύτερη από εμάς".

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης επεσήμανε ότι "...ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην αμυντική μας τακτική, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε ελάχιστα τελειώματα. Επίσης, τόσο στις οργανωμένες επιθέσεις όσο και στις μεταβάσεις, προσπαθούσαμε να χτυπήσουμε σε συγκεκριμένους χώρους και γι' αυτό το λόγο είχαμε πολλές ευκαιρίες για ένα τέτοιο ματς και πετύχαμε δύο γκολ που μας έδωσαν αυτή τη μεγάλη νίκη. Παίξαμε με περισσότερο πάθος, πιο αποφασιστικά και τακτικά το παλέψαμε πάρα πολύ το ματς, ώστε να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρες τις δηλώσεις των προπονητών καθώς επίσης και το τι δήλωσαν ο παίκτης της Καβάλας Βασίλης Γαβριηλίδης και ο τερματοφύλακας της Βέροιας Παναγιώτης Βοσνιάδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ