tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολική επαναφορά με τεσσάρα η Βέροια στην Ηγουμενίτσα

Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Με πολύ καλή απόδοση, επικράτησε με 2-4 του Θεσπρωτού και πήρε ένα τρίποντο μετά από πέντε ματς. Η "Βασίλσισσα" μπήκε με φούρια στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με 0-2 στο δεκάλεπτο και θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους πλήρωσε δυο ολοιγορίες της κι είδε τον αντίπαλο να ισοφαρίζει αλλά στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, σημείωσε άλλα δυο γκολ και πήρε τη νίκη.

Η Βέροια είχε εκρηκτικό ξεκίνημα και προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 0-2. Στο 3' ο Πόζογλου έβγαλε μόνο τον Πασά και αυτός από το ύψος της περιοχής έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Πριν συνέλθει ο Θεπρωτός, η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πόζογλου και με τον ίδιο παίκτη στο 11' σημείωσε το 0-2. Στο 15' χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-3. Μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Πόζογλου, ο Πασάς έκανε το πλασέ από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Μετά το 20λεπτο, ο Θεσπρωτός ισορρόπησε. και έφτασε στην ισοφάριση. Στο 26' μετά από σέντρα του Ζούρκου, ο Ευθυμίου έκανε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 38' Ο Ραμίρεζ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 42' οι γηπεδούχοι μείωσε σε 1-2, με κεφαλιά του Κόλλα μετά από κόρνερ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε χέρι του Πόζογλου και ο Κόλλας έγραψε το 2-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι Βέροια έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 56' ο Κινάλης απόκρουσε δύσκολα προσπάθεια του Σιμόνι και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 66' ο Ταίρης έκανε την παράλληλη σέντρα μέσα από την περιοχή, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Πασάς αλλά για λίγα εκατοστά δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ανωτερότητα της Βέροιας καρποφόρησε στο 72'. Με σουτ έξω από την περιοχή ο Μπλέτσας, αφού πρώτα ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του Θεσπρωτού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 2-3.

Στις καθυστερήσεις η Βέροια σημείωσε και τέταρτο γκολ. Σε αντεπίθεση, ο Πασάς έβγαλε σε θέση εκτέλεσης τον Σιμόνι και ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-4.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Κηλικιώτης, Καμπερίδης)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κινάλης, Ζούρκος Αλ., Κόλλας, Καρβούνης, Κοντοές, Κολτσίδας, Σερβιλάκης, Ραμίρεζ, Δημητρούλας (69' Κυζβιρόπουλος) Μπίκας (73' Ντάλα Κόστα), Ευθυμίου (82' Κωνσταντίνου).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μανιώτης, Στάμου, Ταϊρης, Βεργώνης (79' Πολυζος), Πέντα (41' λτ Ζούρκος, 46' λτ Σιμόνι), Καραγιάννης, Πόζογλου, Πασάς.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ