Logo

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Βέροια και Πανιώνιος

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανιώνιο. Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος αλλά ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του μετά το 60' και έφτασε στην ισοφάριση. Πριν το γκολ της ισοφάρισης η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, που θα της έδινε τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, κράτησε τον Πανιώνιο μακριά από το τέρμα του Καντιμοίρη και άνοιξε νωρίς το σκορ.

Στο 23', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαγέφσκι από αριστερά, ο Μαλόν βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 27' η Βέροια είχε άλλη μια καλή φάση. Μετά από γύρισμα του Ναζλίδη από δεξιά, ο Γιουσούφ έβαλε την προβολή, με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Από εκεί και μετά η Βέροια αν και διατήρησε τον έλεγχο, δεν κατάφερε να πατήσει περιοχή και να απειλήσει.

Πιο ζωηρή ήταν η Βέροια και στο ξεκίνημα του β' μέρους χωρίς ωστόσο να μπορέσει να γίνει απειλητική. Από την άλλη, ο Πανιώνιος ισορρόπησε μετά το 60' και αναζήτησε ελεύθερους χώρους για να βγει γρήγορα μπροστά

Στο 64' οι φιλοξενούμενοι έκανε την σέντρα με τον Σιώπη από δεξιά, ο Μασούρας γύρισε στην καρδιά της άμυνας της Βέροιας, αλλά εκεί δεν ήταν κανείς και η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Στο 73' ο Ανσαριφάρντ ελίχθηκε έξω από την περιοχή της Βέροιας, έκανε το σουτ από αριστερά, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Η Βέροια είχε την ευκαιρία στο 76' να σημειώσει και δεύτερο γκολ και να «καθαρίσει» το ματς. Μετά από κάθετη πάσα του Ανάκογλου, ο Ναζλίδης βρέθηκε απέναντι από τον ΔΙούδη, όμως καθυστέρησε να εκτελέσει και οι αμυντικοί του Πανιωνίου απομάκρυναν.

Στο 77' ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μπακασέτας με φοβερό σουτ από αριστερά, νίκησε τον Καντιμοίρη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πανιώνιος είχε άλλα δυο καλά σουτ στο 80' και 82' με Μπακασέτα και Μασούρα αλλά μπλόκαρε ο Καντίμοιρης.

Διαιτητής: Παππάς (Μερκενίδης, Πάτρας)

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Γιαννούλης, Μπράβο, Μαλόν, Σιόντης, Άρτσε (80' Καϊκούτ), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Γεωργιάδης (83' Νέτο) , Γιουσούφ (59' Ανάκογλου).

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (73' Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα (58' Μασούρας), Καραμάνος, Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (90' Καθάριος).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb