tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στη Βέροια για οφειλές στον Τόμας

Η προθεσμία που είχε η «Βασίλισσα του Βορρά», ώστε βάσει διακανονισμού, να πληρώσει τον Αντόνιο Γκονζάλες Τόμας παρήλθε άπρακτη και ως εκ τούτου η διοργανώτρια αρχή αφαίρεσε τρεις βαθμούς.

Πάντως η Βέροια έχει προθεσμία να εξοφλήσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή έως τις 31 Ιανουαρίου διαφορετικά οι βαθμοί δεν θα επιστραφούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμ. 121/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και την FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή TOMAS GONZALEZ ANTONIO, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ στην περίπτωση κατά την οποία η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 31-01-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69