tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η...πολύπαθη Βέροια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο Ηράκλειο

Άλλη μια ήττα γνώρισε στο φετινό πρωτάθλημα η Βέροια. Αυτή την φορά, ηττήθηκε με 3-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος. Προηγήθηκαν με 2-0 έχοντας δημιουργήσει πολλές φάσεις για γκολ και καθάρισαν το ματς στις αρχές του β' μέρους. Η Βέροια, με καθοριστικές απουσίες (15 παίκτες όλοι κι όλοι στην αποστολή) και έχοντας στην πλάτη της την ταλαιπωρία του ταξιδιού, περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ κυριάρχησε. Προηγήθηκε με 2-0, είχε δυο δοκάρια και δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες απέναντι σε μια Βέροια που προσπάθησε φιλότιμα να ξεπεράσει την μεγάλη ταλαιπωρία του ταξιδιού και να μείνει όρθια στο γήπεδο.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 40’, ότι ο Μάνος έσπασε από δεξιά, ο Βουό άφησε την μπάλα και ο Κουτσιανικούλης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Κρητικοί διπλασίασαν τα τέρματά τους στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι. Ο Λαζόπουλος ανέτρεψε τον Βουό, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Μάνος με εύστοχο χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ είχε και δυο δοκάρια. Στο 7’, μετά από απευθείας κτύπημα φάουλ του Ντίνα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, όπως και στο 34’ σουτ του Μάνου έξω από την περιοχή, είχε την ίδια τύχη.

Οι Κρητικοί είχαν και σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος. Στο 19’, κεφαλιά του Μάνου από πολύ κοντά, μετά από σέντρα του Ποτουρίδη, πέρασε λίγο άουτ. Στο 26’ σουτ του Βουό μέσα από την περιοχή, μετά από γύρισμα του Μάνου, η μπάλε πέρασε άουτ. Στο 29’, μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη και κεφαλιά του Μάνου από πολύ κοντά, η μπάλα στην αγκαλιά του Γιαγκιόζη. Στο 38’, ο Κομεσίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο πρώτο μέρος, η Βέροια έφτασε στο γκολ στο 43’ αλλά σωστά ακυρώθηκε αφού η τελική πάσα του Μπαστιάνου έγινε με την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το ματς τελείωσε νωρίς. Στις αρχές του β’ μέρους ο ΟΦΗ έφτασε στο 3-0 και όλα κρίθηκαν εκεί. Συγκεκριμένα, στο 56’, ο Καψάλης ανέτρεψε τον Μάνο, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Βουό με εύστοχο κτύπημα έγραψε το 3-0.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε. Η Βέροια στο 68’ μια επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Λύταινα, η μπάλα πέρασε από όλους, έσκασε μπροστά από τον Στρέζο και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ

Στο 75’ η Βέροια βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Δαμιανάκης έκανε την κεφαλιά από κοντά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαστιάνου, ο Στρέτζος απόκρουσε δύσκολα και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 79’, ακόμη μια ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Βουό να παίρνει την κεφαλιά και τον Γιαγκιόζη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 84’ ο Λίταινας εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Στρέτζος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Νάστος, Παπαστεριανός (63’ Μαχαίρας), Κουτσιανικούλης (46’ Κοέλιο), Ντίνας (80’ Αργυρόπουλος), Μάνος, Βουό.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Λαζόπουλος, Μπλέτσας, Λίταινας, Δόρης (15’ λ.τ. Οφέι), Γιαμόα (62’ Μέξης), Μπαστιάνος, Ρούνεϊ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69