tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τερζής: "Τα παιδιά προσπάθησαν" - Παπαδόπουλος: "Δεν ήταν εύκολο ματς"

Η Βέροια υπέστη νέα ήττα στη Football League, από τον ΟΦΗ αυτή τη φορά. Μετά το ματς στο Ηράκλειο, ο τεχνικός της Βασίλισσας του Βορρά, Τόλης Τερζής, ανέφερε στο Fl News:

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα στη Βέροια. Τελικά ήρθαμε με 14 παίκτες, όχι με 15. Είχαμε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο δεκάλεπτο και επί της ουσίας δεν είχαμε τρίτη αλλαγή. Τα παιδιά προσπάθησαν, πάλεψαν το ματς, είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Ξέρουμε ότι σε κάθε ματς θα είμαστε λίγοι, αλλά εφόσον συνεχίσει η ομάδα, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε αγώνα με αξιοπρέπεια μέσα στο γήπεδο».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι ο αγώνας του ΟΦΗ με τη Βέροια κάθε άλλο παρά εύκολος αποδείχθηκε. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε: «Παρότι όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι θα ήταν εύκολο, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν. Ξεκινήσαμε με πάθος, ένταση, είχαμε φάσεις και δοκάρια και τελικά καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ και τελικά το πρώτο ημίχρονο πήγε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε με το πρόβλημα του Κουτσιανικούλη που έχει κάποιες ενοχλήσεις στην φτέρνα, αλλά πιστεύω πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε ένα ακόμα γκολ και το παιχνίδι τελείωσε. Κατά διαστήματα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στις στατικές φάσεις. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι, συγχαρητήρια σε όλους και συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε με την παρουσία του και την φωνή του».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69